Innenriks

Alle departementene i drift fra mandag

Alle departementene vil være i drift igjen mandag, tross bombeangrepet som rystet Regjeringskvartalet fredag. Statsbygg har i helgen funnet alternative kontorløsninger for departementene.

– Vi har ennå ikke oversikt over skadene på bygningsmassen i Regjeringskvartalet. Noen bygg er sterkt skadd, mens det er håp om at noen av de mindre skadde byggene kan bli tilgjengelig forholdsvis raskt, sier fornyings-, administrasjons- og kirkeminister Rigmor Aasrud (Ap) i en pressemelding.

Alle departementene skal være operative fra mandag av.

Statsbygg har siden fredag kveld jobbet med hvordan de skulle skaffe nærmere 2.000 statsansatte midlertidig kontorplass etter bombeangrepet.

– Politiet har ennå ikke frigitt Regjeringskvartalet. Etterforskningen pågår for fullt og vi kan bare vente på at området skal bli åpnet for oss, sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Rygh i Statsbygg til NTB.

Mer fra Dagsavisen