Viking

Viking-Sandefjord snart helt utsolgt

Lørdag formiddag var det ikke mange billettene igjen til kampen mellom Viking og Sandefjord. Det går mot en gedigen folkefest i Jåttåvågen i kveld.

Stavanger — – Vi har solgt 13.500 billetter nå. Det er kun rundt 500 igjen å selge. Vi har nemlig satt tak på 14.000 til denne kampen på grunn av bortefeltet og rigging av scene, sier markedssjef Kjartan Salvesen i Viking til RA.

Kapasiteten på stadion er normalt 16.700.

Salvesen skal selv i aksjon i dag sammen med Stavangerkameratene. Det skal også Morten Abel og nå tyder alt på at rammen nærmest blir perfekt for en skikkelig gjenåpningsfest på SR-Bank Arena.

Dette er Vikings første hjemmekamp etter at alle restriksjonene etter pandemien ble fjernet og landet åpnet igjen forrige lørdag. At de nå lykkes med å selge ut på direkten var ikke selvsagt. Salvesen er strålende fornøyd med at de har lyktes.

– Vi synes det er helt rått å se! Dette er nok også et resultat av Vikings knallharde arbeid mot regionen, alle rundt oss og naboklubbene. Det er herlig å se. Så vil det være enormt med ungdommer på kampen. For mange av dem vi dette være det største de har opplevd siden pandemien startet, sier Salvesen.

Forrige hjemmekamp Viking spilte uten restriksjoner var i runde 29 av Eliteserien i 2019 mot RBK. Da kom 13.540 tilskuere til 2-2-oppgjøret. Nå vil klubben faktisk klare å toppe det tallet.

– Hvordan er det egentlig mulig?

– Show, underholdning med full pakke og gjenåpning. Det trekker. Så har vi også snudd oss mot samarbeidsklubbene med et godt tilbud. Jeg tror dette handler om at folk har oppdaget at noe skjer. Folk trekker folk. Det er helheten, sier Salvesen.






Mer fra Dagsavisen