Nyheter

40 bygninger i Nyquistbyen er revet

I områdene Øvre og Nedre Tvergate og i Fjordveien er det til nå revet 40 bygninger. Nå holder Bane Nor på å etablere et nytt kjøremønster i krysset Nyquistgate/Fjordveien.

Bane Nor jobber nå med å fullføre det nye høyresvingefeltet opp fra Moss stasjon mot Fjordveien.
- På grunn av kulde er det en utfordring å få på plass  de siste asfaltarbeidene, men vi kommer i mål, sier kommunikasjonsanvarlig i Bane Nor, Nina Kjønigsen. Hun informerer også om at det er benyttet trafikkdirigering i området fra Moss stasjon i forbindelse med nytt kjøremønster i området.

40 bygg er revet

Rivearbeidene i Nyquistbyen er nå kommet langt. 40 bygg er revet. Nina Kjønigsen mener at den mest kritiske fasen var da husrekken nærmest Fjordveien ble revet. - Der var det svært trangt, men det gikk veldig bra. Vi jobber aktivt med skilting og informasjon, og håper at vi raskt får innarbeidet nye bruksmønstre for gående, syklende og kjørende i dette området, sier Nina Kjønigsen.

Møt Bane Nor på Bylab

På Moss havn jobber Bane Nor med å bygge midlertidig togspor. Nye togskinner, veksler og pukk kjøres inn samtidig som det jobber med signalanlegg og etablering av annet teknisk utstyr.
Torsdag 31. januar fra klokka 15.00 til  19.00 er det mulig å treffe representanter fra Bane Nor på Bylab i Dronningens gate for spørsmål og en prat om prosjektet.

Mer fra Dagsavisen