Nye takter

Katta med silkemyk pote

Cashmere Cat leverte et sett med hits og lykke.

Cashmere Cat

5

KONSERT

Cashmere Cat

Sirkus

Øyafestivalen, torsdag

Cashmere Cat er landets kanskje største popsnekker med hits på hits. Mannen fra Halden har på mirakuløst vis havnet i elutserien i poverdenen anno 2017.

Det er DJ han er og det merkes under settet på Sirkus der Cashmere Cat kuttet, sratchet, mikset og leverte hit på hit, proffere enn de aller fleste. For han kan jo det her med DJ-ing, med femteplass i VM i 2008.

Full fest

Når det kommer til stjernestøv er Katta i en egen klasse i Norge, i tillegg til Stargate. Nevn andre notrdmenn som jobber med Kanye West og Ariana Grande for eksmpel. Og nettopp Kanyes "Waves" satt som et skudd på Øya. Men når det kommer til gull er det "With Me" som er beholdningen. Den alene er nok til en hel  konsertt, nesten.

Les også: Alt om Øya 2017

Klokkespill

Cashmere Cats klokkespill, synkoperte rytmer og snøras over akkordene er en signaturlyd som er helt spesiell og har et særpreg som løfter låtene over det aller meste der ute. I DJ-utgave er dessuten mange av låtene basstunge og insiterende. Musikken er strikt elektronisk og mannen selvl er ikke veldig interessert i å synes. Dette gir bare mytologien enda mer kraft i den stramme elektroniske leveringen. Som DJ er han hardere enn på plate og det funker rett og slett brillefint.