Nye takter

Regn og fest fra Migos

Trioen satte publikum i gang i regnværet.

Migos på Øya.

4

KONSERT

Migos

Amfiet (Øya 2017)

Den amerikanske raptrioen har provosert mange med å kalle albumet sitt for «Culture». Flere vil nemlig hevde at Migos er kulturgribber der de skor seg på fordommer, sies det. Men sånn er det blitt i hip hop. Går du litt utenfor boksen, blir det leven. Migos har en popteft få forunt og med sin effektive hip hop er det vanskelig å ikke la seg rive me i regnværet på cen svære hovedscenen. det var ike stappfullt akkurat, men de som hadde funnet fram bidor med bå¨de moshpit og enorm deltakelse.

Trioen er mumlete, ja, men de har samtidig en tyngde som veier opp for mange av de lettvinte løsningene og de har etter hvert en rutine der de utfyller hverandre.

Publikum var med på notene i regnværet.

Konserten startet 15 minutter forsinket med åpningen fra albumet, tittelsporet. I piten var det kaos og full fest i det som etter hvert var oppholdsvær. «What The price» var en annen låt som falt i god jord.

Les også: Alt klart for Øya 2017

Formatet og den svære scenen krever en anelse mer enn hva Migos klarer å levere i fult fagslys.

Det var til gjengjeld fullstendig fest i gkørmebadety foran scenen, og der var det ingen som gikk skuffet hjem etter en regndans som faktisk stoppet regnet for en stund..