Kultur

HBO planlegger film om skandaleombruste George Santos

Republikaneren George Santos ble før helgen kastet ut av Kongressen. Nå jobber HBO med planer om en film om den omstridte politikeren.

Santos er anklaget for å ha brukt valgkampmidler til private formål og for å ha løyet om eiendeler, inntekter og gjeld – og ikke minst sin personlige historie.

Det har vekket interessen hos HBO, som har kjøpt rettighetene til å filmatisere forfatteren Mark Chiusanos bok om Santos. Den har tittelen: «The Fabulist: The Lying, Hustling, Stealing, and Very American Legend of George Santos.»

Frank Rich, kjent for sitt arbeid som produsent av TV-seriene «Veep» og «Succession», har fått ansvaret for prosjektet. Mike Makowsky skal skrive manus, han har blant annet «Bad Education» på sin merittliste fra før.


Mer fra Dagsavisen