Sport

Fotballfest med 1000 gjester på Torp!

I helgen arrangerer Torp IF Eat Move Sleep-cup for gutter og jenter mellom seks og tolv år. Med over 1000 spillere og 136 påmeldte lag ble det en real fotballfest!

- Målet er ikke bare å lage en fotballfest, men også slå et slag for folkehelsa i samarbeid med lokalt næringsliv, sier Ole Jørgen Torp, cupansvarlig og leder i Torp IF.

Stolt og sunn ambassadør

– Vi er meget stolte over å få være en av kun 37 klubber i Norge som er plukket ut av NFF til å være Eat Move Sleep ambassadørklubb, forteller fotballederen.

- Status i dagens Norge er at 15-åringer er mindre fysisk aktive enn 70-åringer. Kombinasjonen av riktig kosthold, fysisk aktivitet og søvn er viktig, og i sum utgjør dette nøkkelen til godt humør, trivsel og overskudd.

- I samarbeid med produsenter fra nærmiljøet vil vi i cup-helgen servere «Torp IFs grønnsakssuppe» og «Torp IFs sunnere og lokale fotballvafler», sier Torp.

Påskjønnelse også til dugnadsheltene

- Vi som driver idrettslag er helt avhengig av frivillige som stiller opp for barna våre. Torp IF ønsker å gjøre litt ekstra stas på de frivillige trenere, lagleder, foreldre som stiller opp for de barna som deltar på cupen.

- Alle barna som deltar får diplomer og premier, men vi gir også treneren fra hvert lag en gavepose med produkter og gavekort på ulike opplevelser fra fylket.

Lokalt næringsliv

- Med på laget har vi for eksempel Støtvig Hotell og Majoren i Fredrikstad som bidrar med hotellovernattinger og gavekort på restaurantmiddager.

- Flere matprodusenter stiller opp, så i gaveposen er det også eplesaft fra Dyre gård og bringebærdrikke fra Lippert Drikker, for å nevne noe.

- Vi mener dette er en hyggelig måte å markere den jobben de frivillige gjør rundt lagene. En jobb som er helt avgjørende for å i det hele tatt ha et fotballtilbud, avslutter Torp.

Mer fra Dagsavisen