FFK spilte uavgjort mot Hamarkameratene i årets første test.

Slik startet FFK: Masalin - Westgaard, Thømt, Sansara, Tønne - Aalbu, Karoliussen, Brix - Kaland, Rahhaoui, Begby

Slik gikk kampen:

1.omgang

1-0 FFK 7 min: Badr Rahhaoui sender FFK i ledelsen etter få minutter. Meget sterk prestasjon av unggutten som er på prøvespill.

** FFK kjører på nå, men spillets kvalitet varierer. Begge lag med i kampen halvveis ut i omgangen.

** Rolige minutter i LSK-hallen. Et par frispark der dommer har gått inn med tilsnakk, er det eneste store å melde om.

** FFK med en fin kontring oppover på høyrekanten som Mats Andre Kaland prøver å vri til en løpende Kristian Brix, men ballen blir for lang.

** FFK med et par muligheter mot slutten av omgangen. HamKam det samme, men uten at det blir noe mer ut av det.

PAUSE 1-0 FFK

2.omgang

** Rolige minutter innledningsvis i 2.omgang. To bytter hos FFK - Steffen Nystrøm og Håvard Åsheim har kommet inn for Ludvig Begby og Patrik Karoliussen.

** FFK med to nye bytter. Kingsley Duo og Torben Halvorsen inn for Mats Andre Kaland og Filip Westgaard. Bytte etter en drøy time.

1-1 HamKam 69min: HamKam utligner etter fine kombinasjoner. Mikkel Gran Frankmo satte den inn for Mjøsa-laget.

** Et meget solid skudd fra Steffen Nystrøm som keeper er med på. Sikker på at den hadde en hastighet på minst 110 km/t.