Sport

Håper på Wessner

Stjernen-trener Morgan Andersen har ikke gitt opp Daniel Wessner. Forrige sesongs kaptein har så langt avvist klubbens tilbud. Flere unge, svenske spillere har vært på besøk.

Det er nesten fem måneder til seriestart i hockey, men klubbene er i ferd med å bygge spillerstallen. Stjernen har ikke råd til store sprell utfra eget budsjett og avventer som kjent hva som skjer etter VM med Anders Fredriksen.

Anders Myrvold er høyt ønsket og spilleren selv vil helst fortsette i klubben, men da må det ekstern finansiering til. Forrige sesong var det bare utstyr og mindre utgifter som Stjernen dekket for den rutinerte backen.

To nye spillere

To nye spillere har signert for klubben. Alexander og Robin Syversen er heholdsvis back og løper og kommer fra Stavanger.

De har spilt elitehockey for Oilers og er henholdsvis 22 og 20 år gamle, men har lokal bakgrunn ettersom de har spilt ungdomshockey for Stjernen.

- I tillegg har vi hatt noen unge, svenske spillere på besøk, forteller Morgan Andersen.

- Vi har smått med ressurser og budsjettet er mer eller mindre brukt opp, men så er det jo ikke større enn det en middels FFK-spiller koster. Vi avventer selvsagt situasjonen med Anders Fredriksen, påpeker han.

Treningskampene

Sesongplanen er i ferd med å spikres. Stjernens første treningskamp blir som vanlig mot Sparta i Amfi'n.

Så langt er følgende avklart:

11.august: Sparta (b)

12.august: Frisk (b)

14.august: Sparta (h)

19.august: Frisk (h)

25.-29.august: Treningsleir i Nybro med kamper mot Nybro og Skøvde

3.-5.september: Turnering i Stjernehallen mot Manglerud Star og Storhamar samt ytterligere et lag.

Seriestart er 19. september

Mer fra Dagsavisen