Sport

Øyvind Strøm ny daglig leder

Øyvind Strøm (46) fra Halden er ansatt som nye daglige leder Østfold Fotballkrets.

I tillegg til at Strøm overtar det daglige ansvaret på kretsens kontor i Østfoldhallen fra 15. august, er også Eva Elisabeth Koht-Nordbye og Håkan Ericsson ansatt som klubbutviklere i ØFK. Dermed kan Østfold Fotballkrets innlede høstsesongen med full bemanning og friske og nye ansikter.

Den nye daglige lederen, Øyvind Strøm, har sin bakgrunn fra media. Han har i snart 30 år arbeidet i flere av Østfolds aviser, både som journalist, men også i administrative posisjoner. I tillegg har Strøm hatt lederoppgaver innenfor mediekonsernet Apressen. Sist var han ansvarlig redaktør og daglig leder i Halden Dagblad, en stilling han valgte å fratre tidligere i år.

- Det var flere grunner til at jeg tok dette valget. En tungtveiende årsak var rett og slett lysten på å gjøre noe helt annet etter snart 30 år innenfor mediebransjen. Nå fikk jeg anledningen og oppgaven som daglig leder i Østfold Fotballkrets var på mange måter akkurat en slik funksjon jeg hadde ønsket meg. Nå er jeg både motivert og samtidig svært ydmyk i forhold til å være med å utvikle Norges største barne-og ungdomsorganisasjon. Jeg gleder meg enormt, sier Øyvind Strøm som er innfødt haldenser. Strøm tiltrer stillingen 15. august.

Mer fra Dagsavisen