Sarpsborg

Horoskopet 12.– 18. desember

STJERNEHIMMELEN DENNE UKEN

Fullmåne onsdag i Tvillingene. Sol (selvhevdelse, vilje) står harmonisk til Uranus (utradisjonelt, raskt, uventet). Merkur (kommunikasjon, forstand, rastløshet) møter Pluto (makt, forvandling, bringe det skjulte fram i lyset).

VÆREN (21. mars – 20. april)

Eventuelt kan du oppleve en spenning mellom å akseptere gamle måter å gjøre ting på eller å gå dine egne veier. Har du engasjert deg i en organisasjon eller en forening, kan du føle et ansvar eller et press til å yte noe ekstra. Det kan bety å ta et oppgjør eller melde seg ut. Kanskje bør du tenke deg om, for det er ikke nødvendigvis grønnere på den andre siden av gjerdet.

TYREN (21. april – 21. mai)

På jobben eller skolen kan du føle krav som du synes er utdaterte eller mener er urimelige. Det er en mulighet for at du enten føler at du må holde inne med kritikk og derfor blir irritabel, eller at du buser ut med noe så kantete måte at du provoserer noen som har autoritet. Tenk deg om to ganger og ikke reager på direkten om du føler deg urettferdig behandlet.

TVILLINGENE (22. mai – 21. juni)

En impuls til å gå i en helt ny retning kan være resultatet av at du provosert noen som tar meningene dine som en selvfølge eller som du føler fanger deg i det trivielle. Du kan nå føle at de nære tingene går bra, men at du trenger å bryte med den daglige tralten og se videre. Det kan føre til at du er på jakt etter en form for etterutdannelse eller noe som gir livet mer mening.

KREPSEN (22. juni – 22. juli)

I nære forhold kan det oppstå sterke følelser. To viljer kan møtes, og i en valgsituasjon kan det hende du vil tenke langsiktig og gi deg midlertidig, fordi du ser muligheter til at ting vil gå din vei på sikt. Plikter kan føles påtrengende og på jobb eller skole du kan ha en følelse av stadig dårlig samvittighet for det du ikke får gjort. Gjør et krafttak så du igjen kommer ovenpå.

LØVEN (23. juli – 23. august)

Tiden er gunstig for romantikk, men du kan nå være litt mer reservert enn ellers. Muligheter kan dukke opp i form av nye bekjentskaper, fordi du viser en positiv, men seriøs holdning. Ting kan skje plutselig, enten ved at du er impulsiv og besøker nye spennende miljøer eller ved at du går over andres grenser og møter motstand fordi de føler seg overkjørt og går i forsvarsposisjon.

JOMFRUEN (24. august – 23. september)

På jobben eller skolen kan det lønne seg å holde en lav profil fordi det nå er lett å komme i konflikter. I så fall kan det skyldes noe du har utelatt eller at du tar opp noe ubehagelig. Venter du en uke er det mindre energi i en mulig uenighet. Nå vil du være kreativ i alt som har med kommunikasjon å gjøre og kan ordlegge deg slik at du får gjennomslag for meningene dine.

VEKTEN (24. september – 23. oktober)

Nå kan du være svært kreativ, og tiden er gunstig for å ta opp kunstneriske ambisjoner og fullføre noe du har utsatt. Du kan møte muligheter i de nærmeste omgivelsene dine, via naboer eller søsken, men unngå at formaliteter roter ting til og hindrer at det blir gjort noe. Her kan det være nødvendig å holde fast på den saken dere har felles og ikke ha for mange baller i luften.

SKORPIONEN (24. oktober – 22. november)

En økonomisk mulighet kan være resultatet av langsiktig jobbing og gi suksess. Eventuelt kan noe som har vært slurvet med kan komme opp i lyset og kreve at noe gjøres. Et høyt aktivitetsnivå i hjemmet eller familien kan virke samlende, men kan være en belastning om dere har påtatt dere for mye. Det kan dreie seg om oppussing eller om hvem som skal bestemme noe.

SKYTTEN (23. november – 21. desember)

I de nære omgivelsene dine kan du engasjere deg på flere områder, og du kan møte en du kan dele ideer med og som kan bli en støttespiller på sikt. Nå har du godt med energi og foretaksomhet, men du kan være litt mindre spontan enn ellers. Du har overskudd og en entusiasme som gjør at du får folk med deg, samtidig som du kan holde den seriøse tonen.

STEINBUKKEN (22. desember – 20. januar)

Nå snakker du bra for deg, men kan lett henge deg opp i detaljer og drive med flisespikkeri. Samspillet med andre blir viktigere, og du må kanskje gjøre enkelte kompromisser med en annen for å oppnå noe du ønsker deg. Antakelig vil det berøre økonomien din, der du kan få valget mellom å stå på kravene og ta en konflikt, eller å være diplomatisk og legge noe bak deg.

VANNMANNEN (21. januar – 18. februar)

Selvutvikling blir viktigere for deg, og du kan møte noen som kan tilføre livet nye verdier. Disse kan virke fremmede på dem du ellers omgås. Du er inne i en periode som både er sosial og hektisk. Du kan være pågående og kjøre deg selv fram, samtidig som du lettere enn ellers kan føle deg provosert. Heldigvis har du overskudd til å overse bagateller og inngå kompromisser.

FISKENE (19. februar – 20. mars)

Nå har du en selvsikkerhet og utstråling som ubevisst vil bli lagt merke til og som kan komme godt med på jobb eller skole. Dette faller sammen med overskudd og positive forventninger på jobb eller skole, der ting kan skje raskt og uventet. Tilbud eller muligheter kan dukke opp, men du vil muligens tenke deg om to ganger fordi du har forpliktelser eller en venn du er lojal mot.

Mer fra Dagsavisen