Nyheter

– Jeg er usikker på om Norge er klar for dette

Stian «Staysman» Thorbjørnsen starter boyband med Lars Blokkhus, Dag Ingebrigtsen og Rune Rudberg.

En felles opptreden under Allsang på grensen ga mersmak for de fire artistene. Nå har de startet boyband og lover fest og matchende antrekk. Det skriver TV2.

Norges ferskeste boyband «Landeveiens helter» består av artistene Rune Rudberg (59), Stian Thorbjørnsen (38), Dag Ingebrigtsen (61) og Lars Erik Blokkhus (42).

Les ogå: – Dette blir utrolig spennende, sikkert som en musikalsk leirskole

Allsang ga mersmak

På sin egen instagramkonto skriver Gressvik-patrioten:

– Vi har starta nytt boyband som heter «Landeveiens Helter» og jeg er usikker på om Norge er klar for dette.

Firkløveret har møtt hverandre ved flere anledninger på festivaler i Norge, men fant sammen da de covret DDE's slager «Her blir det liv» sammen under årets Allsang på grensen.

– Vi følte vel kanskje at det var på høy tid med et helnorsk boyband, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til God kveld Norge.

Les også: – Allsangen bryr seg ikke sånn voldsomt mye om kredibilitet og alt sånt tull

– Et syn for guder

Hva slags sjanger de vil ta for seg er fortsatt hemmelig, men Thorbjørnsen avslører til kanalen at det blir en miks av deres nåværende kataloger.

– Allsang og fest skal være i fokus. Vi kan riktignok love noe koreografi og matchende sceneantrekk. Det tror jeg blir et syn for guder, forteller han.

Han sier at de i hovedsak skal lage sine egne låter, men at de også kommer til å spille de største låtene fra deres egen karriere.

Bandets debutkonsert blir i januar på Union Scene i Drammen.