Nyheter

«Folk i Stjernen»: Kasper Magnussen

U18-spilleren går i sin far Tronds skøytespor, og har gått gradene i Stjernens ungdomsavdeling etter at familien flyttet hjem til Norge fra Tyskland.

Av: Geir Karlsen/Stjernen Hockey

Kasper Magnussen (16) fikk sine første skøyter allerede før fylte 2 år, og ble Stjernengutt da familien flyttet tilbake til Norge fra Tyskland. Siden har han gått gradene i Stjernens ungdomsavdeling og Kasper forteller om en spennende og utviklende tid. Han fikk et tett bånd til pappa Trond som også var hans trener på 03-laget. Nå spiller Kasper primært på Stjernens U18, men har også kamper for U21. Hittil har han 84 kamper med totalt 114 poeng (63 mål og 51 målgivende) fordelt på U16, U18 og U21.

Kaspers hittil beste minne i Stjernen er etter en tøff finalekamp i Forbundscupen, som dessverre endte med tap. Assisterende trener Lasse Løkkeberg holdt en rørende tale til spillerne om hvor stolte de var av dem med blant annet tanke på prestasjoner og pågangsmot. Kasper ble trukket frem som et eksempel hvor han hadde stått opp for to av sine lagkamerater. Dette gjorde sterkt inntrykk, og er noe han vil ta med seg videre i karrieren.

Les også: Stjernen markerer 60 år med 60 gamle og nye helter (Demokraten+)

Stjernen har vært med på å forme Kasper til den personen og spilleren han har blitt. Klubben og laget er veldig viktig for han, og ble avgjørende når han valgte å satse på ishockey fremfor fotball. Det samholdet i garderoben betyr mye, og han tror man skal lete lenge etter en lignende kultur og stemning i andre idretter.

Ved siden av hockeyen går Kasper siste året på Haugeåsen ungdomsskole. Neste år venter nye og spennende eventyr på hockeygymnas i svenske Leksand, men han hinter litt om mulighetene for at publikum i Fredrikstad kan etter hvert få se han score mål for Stjernens A-lag også.

Artikkelen er først publisert på Stjernens egne nettsider, og gjengitt med tillatelse fra Stjernen Hockey.

Flere «Folk i Stjernen»: