Nyheter

Romjul uten Clink-konsert: – Dette er jo trist

Ekstremværet Urd har ført til enorme vannmengder i Plankebyen. På Båthuset Scene skulle Clink spilt sin årlige romjulskonsert, men når Demokraten kom på plass var lokalet oversvømt.

– Vi kjenner jo til dette her, sier Roger Amundsen og forteller til avisen at dette er første gangen de har måttet avlyse et arrangement på grunn av flom.

Han spiller selv piano i Clink og bekrefter ovenfor avisen at dette også blir første gangen siden 1979 at bandet ikke holder sin årlige romjulskonsert.

– Så greit ut

Tidligere på kvelden hadde Båthuset Scene skrevet på sin Facebook-side at vannet ikke var et problem og at konserten skulle gå sin gang.

– Det så greit ut når vi skrev det på Facebook, og vannet var på vei tilbake, sier Amundsen og forteller at det så kom en ny vending som førte til at de valgte av avlyse.

– Jeg tror ikke det har ført til noen skader inne, føyer han til og forklarer at alt utstyr og sånt kan løftes opp, og ut av vannet dersom det er sånn.

Refunderes

Videre forteller Amundsen at de som har kjøpt billetter får disse refundert på kinoen, og han sier at de kanskje også flytter konserten til januar isteden.

– Vi skal se om ikke vi skal finne en ny dag som passer, forteller han på vegne av bandet.

– Dette er jo trist, sier Petter Aasbø (24).

Han har vært på alle konsertene Clink har spilt siden han fylte 18, og nå måtte han vende skuffet hjem igjen.

– Det å gå på Clink-konsert har jo blitt en fast juletradisjon, føyer han til.

Mer fra Dagsavisen