Nyheter

4. klassinger koste seg ute på Pernes

Mange hadde funnet veien til speiderhytta på Pernes søndag. Spesielt var det mange elever og foreldre fra 4. klasse ved Gudeberg barne- og ungdomsskole. De hadde nemlig leid hytta til sin høstaktivitet.

- Vi har delt inn klassen i fire grupper etter årstidene – og høstgruppa valgte altså å leie speiderhytta. Det er første gang vi er her ute – og jeg er veldig godt fornøyd både med frammøtet og med været. Vi har en kjempebra foreldregruppe som står på – og her selger vi både lodd, vafler og kaffe i tillegg til å grille pølser over åpen varme, forteller foreldrerepresentant Frank Langva til Demokraten. Hvor mye dagen ville bringe i klassekassa hadde Langva ingen formening om.

Det var lagt opp til en liten natursti med spørrekonkurranse hvor alle deltakere ble premiert. Ellers mente foreldregruppa at området med fjell og skog var spennende nok i seg selv uten at barna måtte aktiviseres på annen måte. Det blåste frisk bris inn fra Gansrødbukta uten at det la noen demper på de som ønsket seg grillpølser. Men røyken sved i øynene. Veien til speiderhytta var forholdsvis tørr og fin å gå på.

Mer fra Dagsavisen