Nyheter

Spansk vinmesse med boklansering

Tips fra Turid Olsen

Demokraten Vinklubb fortsetter suksessen, sist fredag ble korken skrudd av for nok et spennende arrangement på Handelsstanden.

En lydhør forsamling vinelskere startet kvelden med å høre forfatterne Jon Berg og NRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen fortelle om sin nye bok; ”Spania. En matsafari”.

Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg har jaktet på kulinariske opplevelser ved å oppsøke restauranter og vingårder i Spania.

– Markedet flommer over av tradisjonelle kokebøker, derfor valgte vi å lage en bok som beskriver både vinen, folket, maten og tradisjonene i Spania, fortalte NRKs profilerte nyhetsanker.

Vinklubbmedlemmene fikk både kreative tips om tilberedning av Bacalao og forklaring på hvorfor de beste spanske skinkene er så konsentrerte i smaken og utrolig møre.

Mange var raskt på pletten for å sikre seg en signert utgave av boka før smaksrunden gjennom uttallige spanske viner startet. Demokratens vinekspert Turid Olsen var strålende fornøyd med påmeldingen til Vinklubbens andre arrangement.

– Vi må dessverre sette et tak på hvor mange deltagere vi kan ta inn på hvert arrangement, temaet ”Spansk vinmesse” falt tydeligvis i god jord for i dag ble påmeldingslista raskt fylt opp.

Men vi kommer snart til å presentere mange nye og spennende arrangement vi skal gjennomføre neste år – det er bare å følge med i Demokraten og på nettsiden; demokratenvinklubb.no.

Mer fra Dagsavisen