Nyheter

Jenny (24) er landets yngste kvinnelige REMA 1000-sjef

Sist mandag begynte Jenny Golden i ny jobb. Hun inntok førersetet i REMA 1000 på Evjekaia. Med sine 24 år er Jenny7 landets yngste kvinnelige REMA-sjef.

Jenny er Oslo-jente, men har nå naturligvis flyttet til Fredrikstad.

– Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av byen og jeg føler meg sikker på at her vil jeg trives. Det er en fin atmosfære i byen og ikke minst er det mange hyggelige mennesker og ikke minst hyggelige kunder, sier den nybakte butikksjefen.

– Men fotball har jeg ikke peiling på. Har jo forstått at fotball er veldig viktig her i Fredrikstad. Jeg får prøve å skjerpe meg på den fronten etter hvert, sier Jenny.

Startet på deltid

– Bakgrunnen for at jeg havnet i dagligvarehandelen er at jeg tok en deltidsjobb i REMA 1000 mens jeg holdt på å studere. Etter hvert ble det mindre og mindre studier og mer og mer butikk.

Dermed valgte jeg å ta steget helt ut. Jeg startet på Kjøpmannskolen – og nå sitter jeg altså her som butikksjef i REMA 1000 på Evjekaia.

– Jeg trives med å jobbe i butikk. Man kommer i kontakt med mange mennesker. De aller aller fleste er veldig hyggelige. Her i butikken har jeg registrert at vi har mange stamkunder, men det er jo mange tilfeldige kunder. Spesielt nå om sommeren når det er mange tursiter her.

Butikken ligger jo også strategisk plasser ved kai og her i Fredrikstad er det jo mange turister som kommer vannveien, sier Jenny.

15 ansatte

REMA 1000 på Evjekaia har 15 ansatte. Seks av dem jobber full tid, mens de øvrige har deltidsjobb.

– Vi som jobber her hat det veldig trivelig sammen, selv om det ofte er mer enn nok å gjøre. Som butikksjef blir man jo involvert i alt som rører seg rundt butikken. Det kan være både utfordrende og spennende.

Jeg er fremdeles ung og urutinert og har mye å lære. Det kommer sikkert til å gå bra for vi som jobber her er flinke til å dra veksler på hverandre, avslutter Jenny Golden. Ny butikksjef og ny i Fredrikstad.

Mer fra Dagsavisen