Kultur

Skal vi danse-dommer til «Katastrofe»: — Mer tran og mindre Nugatti

(NYDALEN) Petter «Katastrofe» Kristiansen slet med å få de beste tilbakemeldingene fra dommerne etter sin tredje danseopptreden i «Skal vi danse». Han sikret seg likevel plass i neste runde.

—  Jeg savner litt mer kraft og energi i det du gjør, fikk Petter Kristiansen høre fra dommerpanelet signert Merete Lingjærde.

— Litt mer tran og mindre Nugatti, fortsatte hun til stor latter blant alle i dansesalen.

Kristiansen svarer.

— Jeg har faktisk begynt å drikke tran og nå skal jeg bli enda mer smidigere i leddene, smiler Fredrikstad-mannen til Demokraten etter sendeslutt og svarer dermed Lingjærde.

— Masse energi idag

Av dommer Egor Filipenko fikk han ros.

— Jeg synes du begynner å få den tryggheten som kreves. Det ser ut som du koser deg, men tenk litt på holdningen din. Du må ikke ha «Swag»-stilen, sa Filipenko med et stort smil om munnen til Petter «Katastrofe» Kristiansen.

Kristiansen var selv fornøyd med sin opptreden, tross noe harde tilbakemeldinger. Han lover å jobbe med tilbakemeldingene han fikk av dommerne.

— Det er kanskje artisten i meg som kommer frem når jeg får høre at jeg er veldig swag i stilen. Jeg hadde så mye energi idag og spesielt på generalprøven, sa han umiddelbart etter sin opptreden.

Sammen med partner Marianne Sandaker danset de til Paolo Nutini - New Shoes.

Tøffere

Kristiansens partner, Marianne Sandaker, erkjenner at tingenes tilstand blir tøffere og tøffere.

— Det er aldri morsomt når et par ryker ut. Men vi gjør det beste vi kan når vi trener sammen. Vi jobber med masse ting på trening, men vi må sette opp et opplegg som gjør alle fornøyde, og ikke bare dommerne, sier Sandaker til Demokraten.

Hovedpersonen Petter «Katastrofe» Kristiansen er enig med sin dansepartner.

— Jeg har lyst til å være med så langt som mulig. Det er enormt gøy, spesielt de dagene hvor det går veldig bra. Jeg ser at det blir tøffere og tøffere, for det er veldig mange som er griseflinke her. Men da får jeg bare trene dobbelt da, avslutter Petter Kristiansen.

Mer fra Dagsavisen