Demokraten

Gjør deg klar for Fotosommer’n!

Bli med i vår tradisjonsrike sommerkonkurranse, og del dine beste sommerbilder med oss. Hver uke gir nye vinnermuligheter, og på slutten av sommeren stikker en heldig fotograf av med en fantastisk hovedpremie.

Hvordan ser sommeren 2021 ut? Er det fortsatt Norges-ferie som gjelder? Eller «Staycation» med opplevelser i egen by? Har du kanskje tatt deg en tur til utlandet?

År etter år siden 1978 har leserne gledet hverandre og oss i redaksjonen med glimt fra deres sommeropplevelser, og i år igjen vil vi gjerne se dine bilder.

Bildene må være fra årets sommer, og de bør ha god oppløsning.

Bidragene sendes til demokraten@demokraten.no og merk eposten «Fotosommer».

Få gjerne med navn på folk, dyr og steder – og selvsagt fotografens navn.

Husk å be avbildede personer om tillatelse til å publisere, så blir dette en super fotosommer!

Gjennom hele juli vil vi mot slutten av hver uke publisere fotobidragene på nett, og i lørdagens papirutgave kårer vi en ukesvinner. Blant ukesvinnerne kårer vi til slutt en vinner av Demokratens fotosommer.

Både ukesvinnerne og den som går helt til topps belønnes med flotte premierer fra blant andre Bakfickan, Litteraturhuset, City Bar & Spiseri og Mother India. Hovedpremien er sponset av CEWE Japan Photo, som gir årets vinner bildeprodukter til en verdi av 4000 kroner!

CEWE Japan Photo







Mer fra Dagsavisen