Kommentar

Nå er det på tide å bli abonnent på Dagsavisen

Det er mange gode grunner til å abonnere.

Dette er en kommentar. Holdninger og meninger i teksten står for skribentens regning.

Kjære Dagsavisen-leser.

Dagsavisen skriver for deg som er opptatt av å forstå verden. Du er ikke fornøyd med å bare vite hva som skjer. Du vil også vite hvorfor det skjer, og hva som er konsekvensen av endringer i samfunnet.

Les avisa for 140 kroner per måned resten av året

Du vet hvor du har oss i Dagsavisen. Vi kommer fra, og har vært med å forme, den politiske venstresiden, og der har vi stått siden avisa ble etablert i 1884. Dagsavisen er en meningsbærende avis og en viktig del av sosialdemokratiet i Norge. Vi står skulder ved skulder med arbeidsfolk og dem som trenger en velferdsstat som fungerer. Vi setter vår ære i å levere solid og redelig journalistikk og har norsk politikk, utenriks, arbeidsliv og forskjells-Norge som våre viktigste stoffområder. I tillegg har vi kultur og sport som betyr mye for mange av leserne våre.

Du trenger abonnement for å få tilgang til hele avisa vår. Avisa trenger å ta betalt av abonnenter for å klare å komme ut like gode som vi er nå. Det er mange grunner til å abonnere. Her er de to viktigste:

For det første får du tilgang til alt innholdet vårt, og kan holde deg løpende oppdatert på agendasettende nyhetssaker og kommentarer som gir deg forståelse hvor hva som er viktig i nyhetsbildet.

For det andre bidrar du til at vi får fortsette å være en kritisk og uavhengig redaksjon også i fremtiden. Det er en god investering.

En del av leserne våre som ikke abonnerer, forteller oss at det er dyrt å abonnere på aviser. Det skjønner vi veldig godt. I en tid hvor prisene raser oppover og den månedlige utbetalingen ikke følger etter, så må man prioritere. Vi håper du kan og vil prioritere å lese avisa.

Vennlig hilsen Andreas Haaland-Carlsen, sjefredaktør og adm. dir. i Dagsavisen

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Les også: Studie: Jo mer troende muslim, desto bedre helse (+)

Les også: – Jeg skal dø av den jobben jeg har gjort for staten (+)

Les også: Konfirmasjonstiden: – Barn kaller hverandre «First Price» og «Hennes & Mauritz»-unger

Få Dagsavisen-abonnement for fem kroner i fem uker