Oilers satte klubbrekord med 13-0

Oilers-Kongsvinger 13-0. Oilers smadret Kongsvinger og satte ny klubbrekord med største seier noensinne i Get-ligaen. Nå må de vente på om det blir gull i kveld. I så fall må Lørenskog tape. Hvordan kampen var kan du se under.

Tredje periode:

41 min.: Da er den tredje perioden i gang. Lørenskog leder nå 3-1 på Lillehammer. Dermed tyder alt på at Oilers må vente til lørdag for neste gullsjanse.

42 min.: Balcers og Røste Fossen blir litt for fikse og spolerer en stor sjanse alene med keeper.

44 min.: Bruneteau med en god sjanse etter pass fra bak mål. Lekestue her nå.

46 min.:Balcers misser alene gjennom. Samtidig går Kongsvinger på en 2 minutter. Andre Nybo for tripping.

47 min.: Mååål! 9-0. Kristiansen. Som nå også har hattrick! Soares og Cornet med assister.

47 min.: Mååål! 10-0. Nå er det fullstendig huskestue. Falk-Larssen med sitt første for Oilers! Gjør ingen feil alene med keeper. Assistert av Medhus og Bruneteau.

49 min.: Klubbrekorden til Oilers er 13-1 mot Rosenborg i 2012. Jeg bare minner om det. Godt med tid til 3 mål til her....

49 min.: Kongsvingers kaptein Høgberg må i garderoben med skade. Ser ut for at skulderen er ute av ledd. Au!

50 min.: Mååååål! 11-0! Cornet gjør ingen feil alene gjennom. Assistert av Soares og Johannessen. Samtidig må nok en Kongsvinger-spiller i garderoben med skade.

51 min.: Cornet og Soares med seks poeng hver nå. Minner også om klubbrekorden til Nystrom med sju poeng på en kamp mot VIF i den legendariske 9-2-seieren...

52 min.: Måååål! 12-0! Johannes Johannessen. Da er de ett mål fra rekord. Assistert av Hoeffel.

55 min.: Det er nå fem minutter igjen av kampen. Ett mål til - samtidigt som de ikke slipper inn - så setter Oilers klubbrekord. 3962 tilskuere i DNB Arena.

58 min.: Oilers tar ut keeper i jakten på scoringsrekord! Herlig!

58 min.: 2 minutter på Kongsvingers Harbosen. For holdning!

59 min.: Måååååål! 13-0! CDA i sin jubileumskamp! Setter klubbrekord.

60 min.: Kampen er over. Ny rekord. Og så gjenstår det å vente på Lørenskog-resultatet for å se om det blir gull.

Andre periode:

21 min.: Da er vi i gang med andre periode i DNB Arena. Samtidig er også Lillehammer og Lørenskog i gang med sin kamp.

21 min.: Mååål! 4-0! Josh Soares igjen. bruker bare 59 sekunder av perioden. Klinisk fra kloss hold. Og nå er han også likt med Knelsen på poengtoppen i serien. Assistert av Cornet.

'23 min.: Utvisning Kongsvinger. 2 minutter for Espen Kristiansen for å skyte pucken over vantet. Samtidig går Lørenskog opp i 1-0 mot Lillehammer.

24 min.: Mååål! 5-0! Johannessen med en kanon i høyre hjørne for keeper. Cornet må ha vært borti den på en styring. Herlig overtallsmål. Johannessen og Soares med assister.

26 min.: Ny utvinsning Kongsvinger. Jesper Mattson med 2 minutter for høy kølle. Ny sjanse for Oilers i overtall.

28 min.: Kongsvinger overlever en to minutters kanonade.

29 min.: Ny utvisning Kongsvinger. Thorstensen med 2 min denne gang.

29 min.: Mååål! 6-0. Soares nok en gang! Pucken spretter i skuddet, men han klarer å styre den inn.Cornet og Kristiansen med assister.

30 min.: Det står 41-4 i skudd etter halvtimen! Kongsvinger har ikke løsnet et eneste mot Smith i denne perioden.

32 min.: Sveum med stangskudd.

35 min.: Publikum morer seg med å se hvor høyt de kan hyle med måling på kuben. Mer spennende enn kampen!

38 min.: 2 minutter for Lorentzen. Får for hekting. Oilers i undertall nå.

38 min.: Måååål! 7-0! Oilers kontrer inn mål etter en kjempetabbe. Trettenes med målet.

39 min.: Måååål! 8-0! To mål i undertall! Det er sjelden vare! Kontring hvor Balcers finter keeper opp i restauranten. Hoeffel.med assist. Samtidig stiger jubelen her inne. Lillehammer har utlignet mot Lørenskog!

40 min.: Perioden er over. Står 51-5 i skudd her. Kongsvinger løsnet ett (!) i andre periode. Her kan like gjerne vaktmesteren skru på den andre kampen på kuben. For dette er så kjørt som det kan bli.

Første periode:

Da er vi straks i gang fra et noe glissent besatt DNB Arena. Overraskende - ettersom Oilers har gullsjanse i kveld.

Før kampen har CDA fått blomster som første spiller til 500 seriekamper for Oilers.

1. min.: Da er pucken droppet! Soares vinner den.

2 min.: Kampens første store sjanse ved Kristiansen. En dobbel sådann.

2 min.: Oilers har gått rett i strupen på Kongsvinger. Fem skudd på mål allerede etter to minutter!

5 min.: Oilers kjører på, men nok en gang mangler det lille på effektiviteten.

5 min.: Stor sjanse for Balcers. Styring etter en knallhard pass fra Røste Fossen.

7 min.: Kongsvinger på en halvfarlig visitt foran Smith - som redder.

7 min.: CDA svært nære 1-0! God soloprestasjon hvor han gikk rundt en motspiller og skar inn foran mål. Prøvde å vippe pucken opp i nærmeste kryss.

7 min: CDA får 2 min for høy kølle. Skråmo fra Knights 2 min for interference.

8 min.: Straffe til Oilers!

8 min.: Mååååål! Kristiansen iiiiiiskald! Runder keeper og setter 1-0!

10 min.: Mååål! 2-0! Soares. Et skudd som glir inn under keeper. Cornet og Trettenes med assister.

12 min.: Sveum med 2 minutter for krysstakling.

14 min.: Oilers holder greit unna i undertall.

15 min.: Måååål! Kristiansen får pucken inne foran mål og løfter den opp i krysset. 3-0. Hans andre for kvelden. Rokseth med assist.

18 min.: Bøen Rokseth med en fin soloprestasjon og skudd. Svært nære 4-0.

20 min.: Første periode er over. 24-4 i skudd og 3-0 i mål. Oilers er på. Og nå gjenstår det nok bare å se om Lørenskog gjør jobben! Dette kommer nemlig ikke Kongsvinger tilbake fra.

Før kampen:

Petter Thoresen har tidligere varslet at han kan komme til å rullere på keeperne også i sluttspillet denne sesongen. Når Oilers tar i mot Kongsvinger i dag - og har sin første av tre gullsjanser i serien - bytter han igjen.

Selv om Henrik Holm var strålende, og ble kåret til isens beste da Oilers slo Storhamar sist, er det duket for Ruben Smith fra start i kveldens kamp.

Statistikken tyder også på at Thoresen er inne på noe når han lar keeperne står annenhver kamp. Duoen er omtrent helt jevngode statistisk sett også.

Betydningen av kveldens kamp mot Kongsvinger er det liten tvil om. Oilers har den første av tre gullsjanser i seriespillet. Det betinger dog at Oilers vinner - samtidig som Lørenskog snubler borte mot Lillehammer i sin kamp. Denne starter 30 minutter etter Oilers. Så feiringen vil eventuelt komme i garderoben.

Skulle det skje vinner for øvrig Christian Dahl-Andersen sin tiende tittel som hockeyproff.