Jatta cupmester i Østerrike

Seedy Jatta (21) spilte én time for Sturm Graz i 2-1-seieren over Rapid Wien i den østerrikske cupfinalen onsdag.

Jatta ble i fjor sommer solgt fra Vålerenga til østerriksk fotball. Den norske spissen har vært på banen i 21 kamper for Sturm Graz denne sesongen og scoret to mål.

Onsdag var han med fra start da laget vant sin annen strake cuptittel med seier over Rapid Wien. Det var en kopi av fjorårets finale da Sturm Graz vant 2-0.

Matthias Seidl sendte Rapid Wien i ledelsen like før pause. Fem minutter etter hvilen av Leopold Querfeld uheldig og sendte ballen i eget mål før Tomi Horvat ble matchvinner ti minutter før slutt. Jatta ble byttet ut etter én time.

Sturm Graz har også overtaket i hjemlig liga når det gjenstår få kamper. Jattas lag er tre poeng foran RB Salzburg.