Vidar tapte for tredje kamp på rad

Morten Jensens menn har ikke akkurat fyrt på alle sylindre etter den lille sommerferien, og tapte sin tredje strake kamp da Vard Haugesund ble for sterke på bortebane lørdag.

Vidar har i løpet av sommeren mistet blant andre Vetle Tønne, Sander Flåte, Carl Henrik Refvik og Eirik Kampenes som alle spilte mer eller mindre fast før ferien. Vidar-trener Morten Jensen har uttalt at han spesielt har savnet Sander Flåtes bidrag offensivt, og at laget hans er svekket etter ferien.

Likevel hadde han nok håpet å få med seg poeng i august, og da har Jensen og hans menn bare ett forsøk igjen. Lørdag ble det nemlig nok et tap, denne gang 2-0 borte for Vard Haugesund.

Etter en jevn første omgang tok hjemmelaget ledelsen like før pause, da Andreas Ulland Andersen scoret på straffe. Bedre ble det ikke av at Vegard Sætre scoret tre minutter etter pause, og de to kjappe målene like før og etter pause skulle vise seg umulig for Vidar å hente opp igjen.

Vidar datt med dagens resultat ned på syvendeplass, med 24 poeng på sine første 17 kamper. Tabellen og kampfakta finner du her.