Oilers malte Lillehammer i stykker

Oilers-Lillehammer 6-3. Oilers slet i to perioder mot bortesterke Lillehammer. Så malte de sin motstander i senk de siste 20 minuttene. Hvordan kampen var kan du se under.

Tredje periode:

60 min.: Slutt i DNB Arena! Oilers vinner igjen. 42-25 i skudd.

59 min.: Står 42-24 i skudd nå. Oilers helt suverene i 3. periode.

58 min.: Lorentzen kommer alene gjennom. Blir presset og prøver å dra ut Bengtsberg - som redder.

58 min.: Forsberg skyter og Salsten lukter på retur. Nære nummer sju.

56 min.: Liten powerbreak her nå. Oilers har full kontroll. Toget ruller videre. Nok en gang maler de en motstander i stykker på bredden utover i kampen.

54 min.: 3970 tilskuere. Lillehammer er tomme nå. Oilers dominerer fullstendig.

53 min.: Måååål! 6-3! Hoff med en fullt fortjent scoring. Han har vært god i kveld! Drar seg inn i stor fart og scorer sikkert. Bøen Rokseth med assist.

52 min: Oilers virker mest interessert i å drepe kampen nå. Foreløpig har de god kontroll.

49 min.: Måååål! 5-3! Søberg spiller Kissel helt alene med keeper. Poengkongen gjør ingen feil.

48 min.: Kristiansen nære på å styre inn en puck.

46 min.: Kaptein Forsberg prøver et håndleddskudd, men Bengtsberg blokkerer.

46 min.: Oilers fulltallige. Kissel går rett i angrep og kolliderer med målet. Stans i spillet.

45 min.: Meget god overgangsmulighet for Oilers. Lorentzen og Medhus 2 mot 1 gjennom. Dessverre er Medhus litt for sen på returen.

44 min.: Salsten takler, Kissel plukker opp pucken og går alene gjennom. Så får Salsten 2 minutter. Den var ikke publikum og spillere fornøyde med. Så reglementert ut. Oilers i undertall.

43 min.: Scoringen vekket puplikum her. Brukbar stemning i DNB Arena nå. Til tross for at mange ikke har benyttet sesongkortene sine i kveld.

42 min.: Måååål! 4-3! Oilers bryter Lillehammer i midtsonen. Kissel setter fart inn og spiller Soares. Han slår en hard tversoverpasning til Søberg som setter inn pucken fra kloss hold.

41 min.: Da er spillet i gang i DNB Arena. Kan hjemmelaget skru på bryteren her? Eller vil Lillehammer sjokkere?

Andre periode:

40 min.: Pause. Skudd 25-21.

39 min.: Måååål! 3-3! Kissel kommer i voldsom fart fra egen sone, skjærer frekt inn og setter pucken i korthjørnet. Herlig scoring! Nydelig pasning fra Mostue.

39 min.: Kristiansen prøver seg fra skrått hold. Bengtsberg blokkerer.

38 min.: Oilers har endelig kommet seg foran på skuddstatistikken. 22-20 nå.

36 min.: Nyhus med en farlig styring. Holm med denne gangen.

35 min.: Lillehammer er fulltallige.

34 min.: Da er Oilers i overtall.

33 min.: Det var ikke lenge de fikk spille i overtall. Medhus stanses på vei for å kontre. To minutter til Lillehammers Cameron for interference. Da er det 1.14 med spill fire mot fire. Så overtall til Oilers.

32 min.: Kristiansen får to minutter for en tåpelig interference i offensiv sone.

32 min.: Lillehammer har virkelig levd opp til sitt gode borterykte her så langt.

31 min.: Mååål! 2-3! Styring som lurer Holm. Målet satt inn av Elias Bjuhr.

30 min.: Bråk mellom Soares og Cameron. Førstnevnte er illsint og vil slåss. Dommerne klarer å gå mellom. Det blir ikke utvisninger av det.

29 min.: Litt roligere periode i kampen nå.

26 min.: Herlig soloraid fra Hoff som går over hele isen med pucken og legger igjen til Van Gulider. Keeper tar skuddet, men Hoff får stående applaus.

24 min.: Kjempesjanse til Lillehammer. Hawaii her nå!

23 min.: Måååål! 2-2! Den ledelsen holdt ikke lenge. Oilers svarer direkte. Medhus med et skudd som Bengtsberg ga retur på. Så styrtet Simen Talge inn og styrte inn pucken før den tok bakken. Herlig!

22 min.: Mååål! 1-2! Kunes mister sin mann og Emil Nyhus får pirke inn ledermålet til Lillehammer.

22 min.: Salsten runder nærmest Bengtsberg i Lillehammer-målet, men keeper tar den med bakfoten.

21 min.: Søberg med periodens første farlighet, men dessverre får han ikke skutt med keeper halvt utspilt.

21 min.: Da er spillet i gang igjen i DNB Arena.

Første periode:

20 min.: Da er første periode over. Stillingen 1-1.

19 min. Det kladder for Oilers. Jeg tipper Pål Gulbrandsen må si noen alvorsord i pausen.

17 min.: Med tanke på at det står 5-10 i skudd her er ikke dette helt ufortjent. Lillehammer er så til de grader med på notene.

16 min.: Mååål! 1-1 i DNB Arena! Brett Cameron får sitt mål i sekvensen etter. Skjærer inn fra vantet og skyter via Holm og inn. Den var mulig å ta, Holm!

15 min.: Brett Cameron får pucken på kloss hold og skyter. God redning fra Holm.

14 min.: Oilers fulltallige.

13 min.: Humphries kaster seg ned og ofrer seg. Får applaus. Like etter avslutter Lillehammers Rønold i stangen og ut!

12 min.: Kveldens første 2 minutter går til Kristiansen. Unødvendig tripping i offensiv sone.

12 min.: Van Guilder avslutter like utenfor krysset etter et flott og langt angrep fra Oilers. Der gikk det fort i pasningsspillet!

11 min.: Hoff nære ved å styre inn et skudd fra Medhus.

10 min.: Selv om Oilers har hatt pucken mest er det Lillehammer som har flest skudd første ti minutter. 3-4.

8 min.: Et skudd fra Lillehammer treffer en Oilers-back i ryggen og setter nesten ut Holm.

7 min.: Oilers er laget som har pucken mest, mens Lillehammer kontrer. Det er et kampbilde som ikke akkurat er uventet.

5 min.: Kissel sniker seg inn fra skrått hold og prøver å trykke inn en puck. Ny god mulighet.

3 min.: Ny stor sjanse til Oilers like etter scoringen.

3 min.: Måååål! 1-0 til Oilers. Forsberg skyter fra blå og Dahl-Andersen styrer inn pucken. Det måtte dog video til først for å se om køllen var for høy. Herlig start!

2 min.: Lillehammer med kampens første farligheter.

1 min.: Da er vi i gang i DNB Arena!

Før kampen:

Oilers tar i kveld imot Lillehammer i DNB Arena – en motstander som er svært solid på borteis. Faktisk har de vunnet åtte av sine elleve forsøk så langt

Lillehammer var den store overraskelsen i ligaen innledningsvis og holdt lenge på andreplassen bak suverene Oilers. Det har nå endret seg. Laget har falt til en fjerdeplass på tabellen.

For Oilers' del er det status quo. Laget har ledet Get-ligaen fra starten av, men nå er denne ledelsen i ferd med å skrumpe litt. Noe av grunnen til det er at Lørenskog har funnet formen. Laget er i klart best form i ligaen og forspranget er nå på ti poeng ned.

Skal Oilers holde stand, bør de slå Lillehammer hjemme i kveld. Det blir nok likevel ikke noen enkel oppgave. Lillehammer er meget solide borte. Faktisk har de vunnet åtte av elleve på borteis så langt. Da betyr neppe statistikken om at Oilers har vunnet 14 av siste 17 kamper mot Lillehammer så mye i kveld.