Spillerbørs Lyn mot Aalesund. Sterkt over hele linja

Slik presterte Lyn-spillerne i mandagens kamp mot Aalesund der Lyn vant med tre mål.

ALEXANDER PEDERSEN – 6: Fikk overraskende lite å gjøre på Color Line stadion før pause. Det lille trykket som oppsto rett etter hvilen håndterte han med stoisk ro.

HERMAN SOLBERG NILSEN – 6: Hadde en solid kamp på høyrebacken der han vokser med oppgavene. Bidro i et forsvar som temmet Aalesund fra start. Viktige og gode returløp.

DANIEL SCHEIDER – 7: Scoret sitt første mål på dette nivået etter å ha gått alle gradene i Lyn. Han var helt oppe i Aalesunds femmeter og var dessuten en viktig bidragsyter til at Aalesund nesten ikke kom til sjanser.

WILLIAM SELL – 6: Lyn-kapteinen har antagelig svart belte i blokkeringer. Har en usedvanlig evne til å stå i veien akkurat der han skal.

JØRGEN SJØL – 6: Lyns lange innkast-mann la opp til to scoringer med sine innkast. Han gir en ekstra angrepsdimensjon til dette laget. Ellers rutinert opptreden på venstrebacken der han balanserte det offensive på en fin måte.

TOBIAS MYHRE – 5: God fartsholder på Lyns høyrekant der han også løp opp mange Aafk-forsøk. Byttet ut ved pause.

EVEN BYDAL – 6: Vokser i rollen som Lyns midtbaneanker og ballfordeler. Spiller med økende selvtillit etter en litt tøff start i OBOS-ligaen.

HENRIK LOHOLT KRISTIANSEN – 7: Har en herlig energi i spillet sitt, er i konstant bevegelse og viste fram skuddfoten sin da han banket inn 2-0 til Lyn.

ANDERS BJØRNTVEDT OLSEN – 5: Har stigning i spillet sitt og denne gang så vi han komme til flere innlegg som skapte farlige situasjoner.

ANDREAS HELLUM – 6: Åpnet litt nølende, men så løftet han seg i kvalitet i likhet med resten av Lyn-spillerne. Avsluttet kampen med en strålende scoring som han behersket sendte ned i hjørnet. Det øyeblikket lignet veldig på noen av fjorårets stolteste øyeblikk.

MATHIAS JOHANSEN – 6: Han er sentral i Lyns offensive plan samtidig som han er en viktig førsteforsvarer. Var involvert i to av tre mål og skapte flere sjanser på egenhand.

ADRIAN BERNTSEN – 5: Spilte 2. omgang for Tobaias Myhre, og har mange av de samme kvalitetene. Aktiv, hele tiden på jakt etter nye rom å bevege seg i.

Jacob Hanstad, Julius Skaug og Ibba Laajab spilte for kort til å bli vurdert.