Nå har det snudd for KFUM

(Raufoss - KFUM Oslo 0-2). KFUM vant sin andre bortekamp på rad og begynner å ligne på laget vi har sett før.

Derfor var det en lettet KFUM-trener på vei hjem fra Raufoss mandag ettermiddag. 4-0 over Vålerengas 2. lag, jevn kamp mot Molde i cupen og ny borteseier over Raufoss 2. pinsedag.

- Vi har sluttet å gi bort mål, vi har endret på enkelte posisjoner og vi har kjørt med samme laget, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen om de positive opplevelsene den siste uka.

- Dessuten vil jeg legge til bortekampen mot Hamkam  på Briskeby (0-1 tap) på lista over pluss-kamper, sier han.

Raufoss kom best i gang på Nammo stadion mandag, men etterhvert fikk veteranene Christoffer Dahl og Stian Sortevik kontrollen på midten. Og da var det selvsagt KFUM som hadde ballen mest.

Adnan Haidar ble en avgjørende mann i denne kampen. Først utnyttet han en forsvarsfeil i Raufoss-forsvaret og sendte ballen i mål fra sju meter åtte minutter etter pause.

Snaut ti minutter senere ble han felt uregelmessig og straffesparket satte Kristoffer Hagen i mål.

Da endret kampen karakter, Raufoss løftet laget, men KFUM viste at de har fått orden på forsvarsspillet sitt. Oppsals tidligere spiss, Ryan Doghman er nå Raufoss-spiller og han kom knapt til en målsjanse. I stedet var det KFUM som var nærmere å øke ledelsen sin på noen giftige kontringer.

- Godt å se at vi er så trygge defensivt. Nå har vi hatt tre tøffe kamper på en uke og jeg har fått bekreftet at spillerne er godt trent, sier Isnes.

Endelig kan han se laget sitt over nedrykksstreken, selv om ikke den betyr veldig mye på denne årstida.

Neste to kamper for KFUM er Asker hjemme og Skeid borte. Den siste sendes forøvrig som lokaloppgjør på Eurosport.