Ariana Grande under en konsert tidligere i år.

Ariana Grande avbryter turneen

Ariana Grande (23) utsetter resten av turneen sin på ubestemt tid etter at 22 personer ble drept i en selvmordsaksjon rett etter konserten hennes i Manchester mandag kveld.

Verden

 

Den amerikanske stjernen kom uskadd fra hendelsen.

På Twitter skriver artisten at hun er knust og «veldig, veldig lei seg» etter hendelsen, som politiet etterforsker som en terrorhandling.

– Jeg har ikke ord, skriver hun.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

– Vi sørger over livene som er gått tapt under denne feige handlingen. Vi ber dere alle om å tenke på ofrene, deres familier og alle som er rammet, sier Grandes manager, Scooter Braun, ifølge TMZ.

Grandes musikerkollegaer fra hele verden har også brukt sosiale medier for å uttrykke sympati og forferdelse etter tragedien.

– Enhver musiker føler seg syk og ansvarlig i natt – konserter burde være trygge for dere. Dette er virkelig det verste mareritt. Jeg sender min kjærlighet til Manchester, skriver Lorde på Twitter.

Les også: 22 drept i selvmordsaksjon ved Manchester Arena

Nicki Minaj skriver at det gjør vondt i hjertet over hennes «søster» Ariana og alle familiene som er rammet.

– Uskyldige liv har gått tapt. Jeg er så trist over å høre dette, tvitrer hun.

Taylor Swift skriver at hun sender all sin kjærlighet og «tanker, bønner og tårer til alle de som er rammet av Manchester-tragedien.»

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Også artister som Katy Perry, Selena Gomez, Cher, Jennifer Lopez, Ellie Goulding og Bruno Mars har publisert støtteerklæringer.

– Ord kan ikke beskrive det jeg føler om det som skjedde i Manchester. Jeg vil ikke tro at verdenen vi lever i kan være så ondskapsfull, skriver Bruno Mars. (NTB)