Zuccarello åpnet scoringskontoen da Rangers vant

Mats Zuccarello sto bak to av målene da New York Rangers vant 5-2 mot Florida Panthers i NHL tirsdag. Det var den norske spillerens første mål denne sesongen.

Etter åtte kamper hadde ikke Rangers vunnet i ordinær tid. Men i sesongens niende kamp ble forbannelsen brutt da New York-laget tok imot Panthers i Madison Square Garden.

Også nordmannens måltørke etter åtte målløse kamper er over. Han sto foran kampen med seks assist.

– Det var stort. Vi hadde en forferdelig første periode, men å få et mål i undertall ga et enormt løft for laget, sa Zuccarello til NHLs hjemmeside som forklaring på forvandlingen i annen periode.

Kampens første mål sto Florida Panthers-spilleren Vincent Trocheck for i første periode. Men i midtperioden snudde det for hjemmelaget.

Berømmer Zucca

Tre minutter etter første pause sørget Mika Zibanejad for Rangers' første scoring. Svensken scoret to mål og hadde to assist i kampen og han berømmet rekkekamerat Zuccarello for den gode uttelling denne gangen.

– Han er en slik spiller som gjør alle rundt seg gode, og det merket man godt i dag, sa Zibanejad til det svenske nyhetsbyrået TT.

Zuccarello svarte spøkefullt at han har betalt svensken for akkurat den kommentaren.

– Etter den dårlige åpningsperioden, snakket vi sammen og kom på isen mer sultne og vi spilte mer fysisk, sa Zuccarello.

Nordmannens første

Elleve minutter ut i perioden kom Zibanejad med en assist til Zuccarello, som sørget for hjemmelagets andre mål. Ikke mindre enn fem minutter senere kom Zibanejad med nok en nettkjenning og sørget for Rangers tredje mål i kampen.

Under et og et halvt minutt ut i tredje og siste periode sørget Zuccarello for 4-1 til Rangers.

Mike Hoffmann reduserte drøye ti minutter ut i tredje periode for Panthers, før Rangers-spilleren Kevin Hayes signerte hjemmelagets femte og siste scoring ett minutt før periodeslutt.

Zuccarello fikk 19 minutter og 46 sekunder på isen.

Rangers' to tidligere seire i sesongen har kommet etter forlengning eller på straffer.

Nordmannen og Chicago Blackhawks-spilleren Andreas Martinsen var ikke med i troppen da laget hans slo mot Anaheim Ducks med 3-1. Martinsen har den siste tiden slitt med en ryggskade. (NTB)