Zuccarello tredje sist to ganger da Wild tapte på overtid for Bruins

Mats Zuccarello vartet opp med to målgivende pasninger, men klarte ikke hindre tap for sitt Minnesota Wild borte mot Boston Bruins.

Wild ledet både 1-0, 3-1 og 4-2, men Bruins kom tilbake hver gang. Hjemmelagets David Krejci scoret to mål på 48 sekunder på tampen av den tredje perioden og sørget for at det sto 4-4 etter tre perioder.

I overtidsperioden sørget Torey Krug for at hjemmelaget fra Boston stakk av med seieren.

Zuccarello var tredje sist på pucken ved to anledninger - både på 1-0-scoringen til Jason Zucker og Eric Staals 3-1-scoring.

Wild tok ledelsen i overtallsspill i den første perioden. Zuccarello sentret på tvers til lagkamerat Brad Hunt, som fyrte av et hardt skudd. Tuuka Rask i Bruins-målet måtte gi retur, og fra kloss hold satte Jason Zucker inn 1-0.

Det sto 2-1 til gjestene da Zuccarello var involvert på ny, og igjen utnyttet Wild å være i overtall. Nordmannen spilte pucuken inn til Ryan Suter, som fikk sitt forsøk stoppet av Rask. Også denne gangen måtte han gi retur, og Staal pirket inn 3-1.

Likevel holdt det altså ikke for Wild, som har tapt 14 av 23 kamper så langt denne sesongen. De ligger nest sist i NHLs vestre avdeling.

Zuccarello var på isen i 15 minutter og 59 sekunder på isen.