Zlatan flørter med United: – Jeg kunne fint spilt i Premier League, uten problemer

Svensken frir til Solskjær.

 

– Jeg kunne fint spilt i Premier League, uten problemer. Så dersom United trenger meg så finnes jeg her, sier Zlatan til avisen Independent.

– Men jeg tilhører LA Galaxy, så dessverre, legger han til.

Zlatan, som er kjent for uttalelser som: «Jeg er en løve, ikke et menneske», scoret sitt 20. mål denne sesongen og har gitt Solskjær noe å tenke på for å løse Uniteds sjansesløsing, skriver Mirror Football.

Svensken er inne i sine siste måneder av kontrakten med MLS-laget LA Galaxy, der han har bøttet inn mål i den amerikanske serien. Kontrakten med LA Galaxy går ut 31. desember, og når neste overgangsvindu åpner ser han ingen problemer med å returnere til Premier League og sin gamle arbeidsgiver.

– Jeg gjorde en god jobb i Europa, nøt tiden der og tok med meg 33 titler hit, så forhåpentligvis kan jeg vinne noe her også.

– Så får vi se hvor eventyret tar slutt.

Les også: Den engelske klubben ble stiftet i 1885 - nå er de kastet ut av ligasystemet

– Jeg så forrige kamp

Ibrahimovic var innom klubber som Juventus, Inter, Barcelona og PSG før han i 2016 kom til Manchester United. I 2018 forlot han de «røde djevlene» for LA Galaxy. Til tross for spill i den amerikanske ligaen følger han fortsatt med på Ole Gunnar Solskjærs United.

– Jeg så forrige kamp (Crystal Palace, 1-2-tap), og da hadde de uflaks. Dersom de hadde scoret på straffen, hadde det blitt en helt annen kamp. Men i England er det ikke over før det er over. (NTB)

Les også: Nytt TV-spill skaper latter: «Det må være en ære for Messi å få dele coveret med Uniteds McTominay»