Zidane ønsker Bale vekk så raskt som mulig

Real Madrid-trener Zinedine Zidane håper at lagets walisiske stjerne Gareth Bale blir solgt fortest mulig. Det blir ikke tatt godt imot i Bale-leiren.

Waliseren var ikke med i troppen da Real Madrid tapte 1-3 for Bayern München i en treningskamp i Houston, Texas lørdag.

– Han var ikke en del av troppen fordi klubben jobber med å få solgt ham. Det var derfor han ikke spilte, sa Zidane til AFP etter kampen.

– Hans tid i klubben er over og hvis alt går etter planen blir han solgt de nærmeste dagene. Hvis han selges i morgen vil det være bra. For alles skyld håper jeg at skjer snart, sa Real Madrid-treneren.

Bales agent Jonathan Barnett var ikke særlig fornøyd med Zidanes uttalelser.

– Zidane er en skam, han viser ikke noe som helst respekt for en spiller som har gjort så mye for Real Madrid, tvitret agenten.

Det er seks år siden Gareth Bale kom til Real Madrid fra Tottenham. 30-åringen har vært med å vinne fire mesterligatitler med klubben. Han ble matchvinner da klubben vant fjorårets finale mot Liverpool.

Zidane kan ikke se for seg at Bale kan forsvare en plass på laget framover selv om han har tre år igjen av sin kontrakt.

– Jeg har ikke noe personlig imot ham. Det kommer bare en tid hvor alt er over. Vi har tatt en avgjørelse om forandringer. og det er det eneste som ligger bak, sa franskmannen.

Zidane vendte tilbake til Real Madrid i mars og er i gang med å gjenoppbygge troppen etter den skuffende fjorårssesongen.