VM i fare for Salah

Egypts store stjerne fikk ødelagt mesterliga-finalen og nå lurer hele nasjonen på om han blir skadefri til fotball-VM i Russland.

Av Jørn Henriksen Skjærpe

Mohamed Salah måtte ut med skade da Liverpool tapte 1-3 i mesterligafinalen mot Real Madrid. Nå røper Liverpool-manager Jürgen Klopp at egypteren kan miste VM.

En gråtende Salah måtte byttes ut etter en halvtimes spill i Kiev lørdag. Angrepsstjernen pådro seg en skulderskade i duell med Real Madrid-kaptein Sergio Ramos. En gråtende Salah ble erstattet av Adam Lallana. Til slutt vant Real kampen med to mål.

For Salah ble kvelden helt ødelagt. Først måtte han kaste inn håndkleet i mesterligafinalen, men nå kan altså også sommerens fotball-VM i Russland ryke. Dét vil være et hardt slag for Salah og Egypt.

– Mohamed kan miste VM, ja. Det er utrolig. Skaden er veldig alvorlig, det er skulderen hans. Det ser ikke bra ut, sa Klopp etter kampslutt, ifølge  BBC.

Klopp var naturlig nok skuffet etter kampslutt. Han kommenterte også Loris Karius' to tabber. Liverpool-keeperen burde ha avverget både 0-1-målet og 1-3-målet.

– Loris Karius vet det, alle vet det. Det er synd at det skjedde i en slik kamp. Jeg føler med ham. Vi gjorde alt vi kunne, men klarte det ikke. Man ønsker å vinne en finale, men i dag tok vi ikke vare på sjansen, sa Klopp. (NTB)