Vinicius reddet Real Madrid fra hjemmesmell

En sen scoring fra brasilianske Vinicius Jr. sørget for at Real Madrid berget 1-1 mot Real Sociedad i spansk fotball mandag.

Real så lenge ut til å være på vei mot sesongens femte tap i ligaen, men mot slutten kom scoringen som ikke gjorde dagen helsvart for mannskapet til Zinédine Zidane.

Samtidig mislyktes Real i å legge et ekstra press på hovedstadskollega og serieleder Atlético Madrid. Med seier ville Real vært kun tre poeng bak, riktignok med to kamper mindre spilt. Nå er i stedet avstanden fem poeng.

Dermed har Zidanes elever også Barcelona foran seg på tabellen. Real Sociedad er på sin side nummer fem.

Scoringen som så ut til å ha avgjort mandagens kamp kom etter ti minutters spill i annen omgang. Et innlegg fra venstre havnet på hodet til midtbanespiller Portu inne i feltet. Han headet den vakkert inn i lengste hjørne.

Real Madrid-keeper Thibaut Courtois var sjanseløs ved den anledningen.

To minutter før full tid dukket Vinicius Jr. opp foran mål og satte inn utligningen.