Vil ha en skalp

KFUM har levert en strålende sesong så langt. Nå ønsker trener Jørgen Isnes seg en storskalp.

Den skalpen kan komme allerede i første seriekamp etter sommerferien. Søndag kommer nemlig serieleder Aalesund på besøk til Ekeberg.

– Personlig føler jeg vi har vært stabilt gode, men vi har liksom ikke tatt noen sånn ordentlig skap ennå. Aalesund er en sånn type skalp, sier Jørgen Isnes til Dagsavisen etter torsdagens trening.

– Det er vel den største?

– Ja, det er det. Vi tapte mot Sandefjord og Start i starten. Det er en sånn type skalp man så for seg før sesongen, svarer han.

KFUM ligger på femteplass, ni poeng bak søndagens motstander, som topper tabellen, og sju poeng unna Sandefjord på direkte opprykksplass. Dersom det blir full pott mot Aalesund ser Isnes at man kanskje etter hvert kan oppjustere målsettingen.

– Alle vil rykke opp

– Vi er i en posisjon hvor vi har henta mye poeng, og det er helt suverent. Jeg har hele tida sagt at vi skal skaffe oss nok poeng til at jeg kan justere målsettinga, og vi er ikke langt unna det, innrømmer sjefen.

– Man må ha noen kamper til?

– Jeg synes det er fornuftig, og det syns spillergruppa også. Alle i spillergruppa vil få kvalik, rykke opp og gjøre det best mulig, svarer han og legger til:

– Det er klart jeg regner med at noen av gutta går og prater litt, og ser litt tabell. Heldigvis har jeg en kaptein (Stian Sortevik) som ikke veit hvordan tabellen ser ut en gang, tror jeg, smiler Isnes.

Tar få hensyn

Han forteller at KFUM ikke kommer til å endre mye for å tilpasse seg Aalesund, men kan fortelle at de har analysert motstanderen godt.

– Vi veit sånn cirka hva som kommer, og hvor styrkene og svakhetene deres er. De er et fysisk godt lag. Så får vi se om de velger å ta noen hensyn når de kommer hit da. Det veit vi jo ikke ..., sier Isnes, før han avslutter med et lurt smil:

– Jeg tror de burde.