Sport

VIF-spiller leies ut til Tromsø

Dag-Eilev Fagermo er i gang med å redusere spillerstallen i Vålerenga. Midtbanespiller Sakarias Opsahl er klar for et nytt utlån til OBOS-ligaen, og flere andre VIF-spillere kan også forsvinne på kort tid.

Sakarias Opsahl er klar for Tromsø IL. Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider.

– Sakarias er en spennende spiller. Han har prestert godt i OBOS-ligaen allerede, og han vil dermed være en som kan komme inn og levere fra dag én hos oss. Sakarias er pasningssterk og er også noe høyere enn de spillerne vi allerede har i midtbaneleddet, noe som gir oss en ekstra dimensjon. Vi har veldig tro på at Sakarias er rett mann for oss, sier TIL-assistent Lars Petter Andressen til til.no.

Opsahl kom til Tromsø søndag kveld og er klar for dine første treninger med Tromsø.

20-åringen fikk ett innhopp i Eliteserien for Vålerenga forrige sesong. I tillegg var han på utlån til Ull/Kisa på høsten. Der fikk han 12 kamper, hvor fire av dem var fra start.

Flere på vei bort

Dagsavisen meldte på lørdag at midtstopper Markus Nakkim kan være på vei bort fra klubben, i tillegg til flere potensielle utlån. Både Sander Werni og Brede Sandmoen trener med Ull/Kisa fremover, og er aktuelle for utlån. Samtidig bekrefter Erik Israelsson ovenfor svenske Barometeren at Kalmar FF er et alternativ som ny arbeidsgiver.

Etter det Dagavisen erfarer har også Mohammed Abu tillatelse til å snakke med andre klubber.

Vålerenga spiller sin første treningskamp i Marbella mot Lokomotiv Moskva tirsdag 16:00.

Mer fra Dagsavisen