VIF 2 med seier

(Vidar - Vålerenga2 1-2). Det ble to opplagte matchvinnere da Vålerengas rekrutter vant sin andre kamp i 2. divisjon.

Av Pål Karstensen

STAVANGER: Sander Haugaard Werni ble med sine to scoringer den store helten for Vålerengas 2.-lag i seieren over Vidar i 2. divisjon mandag kveld. Men han må dele matchvinner-tittelen med keeper Kristoffer Klaesson som både reddet et straffespark og returen som fulgte.

Dermed har VIF vunnet sine to første kamper og har sammen med KFUM seks poeng.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Tomålsscorer Werni avgjorde kampen

Der Vidar-spiss Martin Hummervoll og lagkameratene bommet, var Sander Werni sikker som banken de to gangene han fikk muligheten. Først etter et godt løp på første stolpe, og dagens andre mål kom da han lobbet over keeper Bjarte Egeland etter at han plutselig fikk ballen midt foran mål etter en blokkert klarering i Vidar-forsvaret.

– Det var virkelig en deilig seier for oss. Vi kriger hele kampen, og står i mot deres lange baller i 90 minutter og får med oss alle tre poengene. Når du i tillegg scorer to mål, så er det utrolig moro. Spesielt siden vi får med oss seieren, sier matchvinner Sander Werni til RA.

Kaptein Felix Horn Myhre ledet en veldig ung utgave av Vålerengas andrelag til seier.

– Det er ingen lette bortekamper i denne divisjonen, og alle trepoengerne vi kan få borte tar vi hjertelig i mot. Det er også veldig kjekt at vi vinner uten så mye hjelp fra A-stallen. Det viser hva som bor i oss unge, og at det er mange gode juniorspillere som er gode nok for dette nivået i Vålerenga, sier Myhre.

Les også: Fotballforbundet sender Klanens bannerstunt til påtalenemda