Verre og verre for Skeid

(Nest-Sotra - Skeid 2-1). Skeid er tilbake på direkte nedrykk etter søndagens tap på Sotra utenfor Bergen. Og dagen ble ekstra ille ved at tabellnabo Strømmen vant sin kamp.

Dermed har Skeid nå tre poeng opp til den kvalifiseringsplassen som Strømmen nå har. Nettopp Skeid og Strømmen møtes på Intility mandag om en drøy uke. Det kan bli en ren finale om å holde plassen.

To headinger avgjorde kampen søndag. Først etter innlegg etter et kvarter der Bjarte Haugsdal headet elegant inn ledermålet på naturgressbanen på Ågotneset.

Skeid utlignet etter et sterkt raid av Peter Michael sju minutter senere. Den innleide VIF-spissen førte ballen lenge sjøl før han avsluttet. Keeper reddet, men på returen var Moa Mahnin på plass og satte inn sin første scoring for sesongen.

Samme Michael hadde to store sjanser etter pause til å utligne. Først kom han alene med keeper, men skjøt rett i kroppen. Da sto Johannes Nunez helt fri til høyre for ham, men pasningen kom ikke.

Og kvarteret før slutt landet et fint innlegg fra Johnny Buduson ved borte stolpe, men fra tre meters hold skjøt en presset Michael ballen over.

Skeid klarte ikke å skape noe trykk i sluttminuttene og kampen ebbet ut med hjemmeseier. Og med de tre poengene har Nest-Sotra den siste plassen som gir kvalifisering til opprykk.

Nest-Sotra – Skeid 2-1 (2-1)

Ågotnes stadion:

Mål: 1-0 Bjarte Haugsdal (15), 1-1 Moa Mahnin (Mohammed Mahnin) (22), 2-1 Jo Sondre Aas (25).

Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier.

Gult kort: Johnny Per Buduson, Moa Mahnin (Mohammed Mahnin), Skeid, Erlend Hellevik Larsen, Nest-Sotra.