Sport

Vålerengas tredje strake 1-2-tap for Oilers

(Vålerenga - Stavanger Oilers 1-2). Tidligere Oilers-spiller Villiam Strøm synes det er veldig kult at så mange kom for å støtte hans tidligere lag, og synes egentlig at hans Vålerenga-lag nok en gang gjorde en god kamp mot serielederne.

FURUSET FORUM (Dagsavisen): Forrige gang Oilers kom på besøk til Furuset Forum endte det også med 1-2-tap for Vålerenga, og det endte også oppgjøret i DNB Arena der Oilers vant på straffer. Derfor var Villiam Strøm naturlig nok skuffet over at det skjedde igjen.

– Jeg synes vi har holdt en god figur i alle tre kampene mot Oilers, men det er klart at de har en bredere tropp enn oss. Vi har i utgangspunktet en tynn tropp, men med alle skadene blir det enda mer spilletid på alle, og da har Oilers klart å finne det lille ekstra som vipper det i deres favør, sier Villiam Strøm til Dagsavisen.

LES OGSÅ: Oilers dro i land en høydramatisk seier

– Følte at majoriteten på tribunen var fra Stavanger

Etter at Oilers festet grepet på kampen i midtperioden tok Vålerenga over kommandoen fra start i den tredje perioden. Hjemmelaget fikk også sin utligning, men selv om det var Vålerenga som hadde initiativet i kampen endte det nok en gang med Oilers-seier.
– Mot Lillehammer sist synes jeg ikke vi var spesielt bra, men vi klarer å mobilisere og gjør en god kamp her til tross for at vi har en del skader og blir liggende under 0-1. Vi kjemper oss tilbake i kampen og har momentumet på vår side etter utligningen, før de får et litt for enkelt 2-1-mål. Vi hadde selvsagt håpet at det skulle bikke andre veien denne gangen, da det er dritirriterende å tape knepent som dette hver gang, sier Strøm.
Fordi Viking spiller cupfinale på Ullevaal i morgen mot Haugesund var det nok en god del ekstra på tribunen som heiet på Oilers. Det fikk selvsagt også Strøm med seg, men han synes bare det var kjekt med en god ramme.

Det er alltid kule matcher mot Oilers, og nå var det kjempemye folk her i tillegg. Det gjør at det blir litt ekstra tenning, og jeg tror både de og oss synes det er dritkult med så mange på tribunen. Selv om jeg nesten følte at majoriteten av dem som var på tribunen kom fra Stavanger, var det bare kult å spille i en sånn kamp. Det kom hele tiden tiltrop fra tribunen og det var en ramme vi sjelden har her, forteller Strøm.

Kampfakta:

GET-ligaen, runde 24

Vålerenga – Oilers 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

Furuset Forum

Mål: 2. periode: 0-1 (32.42) David Morley (Zajac, Kissel). 3.periode: 1-1 (50.02) Magnus Brekke Henriksen (Olsen, Oppøyen). 1-2 (54.55) Magnus Hoff (Kristiansen, Bryhnisveen).

Skudd: 20-30 (8-10, 3-10, 9-10)

Utvisninger: VIF 5x2 min. Oilers 4x2 min, 1x10 min.

Dommere: Jørn Mccall Ekeberg og Roy Stian Hansen

LES OGSÅ: Matchvinner Hoff tilegner seieren til fansen

Mer fra Dagsavisen