Ishockey

Vålerenga kastet bort ledelse mot Sparta

(Sparta – Vålerenga 2-1 e. str.) Jonas Oppøyen ga Roy Johansens mannskap håp om full pott i Sarpsborg lørdag, men vertene snudde og vant etter straffer.

Jonas Oppøyen ga Vålerenga ledelsen i lørdagens oppgjør i eliteserien i ishockey, men Spartas Niklas Roest utlignet vel fem minutter før slutt i den første perioden.

Etter mer enn 50 målløse minutter måtte ekstrapoenget fordeles med straffeslag, og der seiret hjemmelaget, som dermed er oppe på samme poengsum som 6.-plasserte Stjernen på plassen foran. Vålerenga er fortsatt på 5.-plass med sine 63 poeng. Se hele tabellen her.

Ishockey eliteserien menn lørdag:

Sparta – Vålerenga 2-1 e.str. (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

2066 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (9.21) Jonas Oppøyen (Colin Spaberg Olsen), 1-1 (14.34) Niklas Roest (Kristian Jakobsson, Mattias Nilsson).

2. periode: Ingen.

3. periode: Ingen.

Forlengning: Ingen.

Utvisninger: Sparta 6 x 2 min. og 1 x 10 min., Vålerenga 4 x 2 min. og 1 x 10 min.