Vålerenga avgjorde på overtid

(Vålerenga - Odd 1-0). Vålerenga avgjorde til 1-0 langt inn i overtiden mot Odd i Eliteserien-fotballen mandag. Aron Dønnum ble matchvinner.

Han fikk ballen inn fra bakre stolpe etter at VIF hadde presset på i sluttfasen.

Molde topper tabellen med 13 poeng. Odd står på ti etter fem. VIF er oppe i ti poeng hittil på sine seks forsøk. Üavgjortspesialisten Sarpsborg 08 er nå eneste lag uten tap i serien denne sesongen.

VIF ropte på straffe på overtid på 0-0, men fikk ikke med seg dommeren. Det så ut til å være en riktig avgjørelse.

Les også: De smarte innbyttenehttps://www.dagsavisen.no/sport/tungvektsoppgjoret-som-ble-avgjort-et-et-smart-bytte-1.1474707

1.-omgangen var ikke av de piggeste for publikum. VIF hadde to (Chidera Ejuke og Bård Finne) brukbare sjanser mot Odds ene (Sander Svendsen) i ganske tamme 45 minutter.

Det tok ikke skikkelig fyr i oppgjøret etter pausen heller. Ivan Näsberg skjøt i nettveggen etter 59 minutter. Det var den største muligheten før målet.

VIF-trener Ronny Deila startet sin trenerkarriere under nettopp Odds Dag-Eilev Fagermo i Strømsgodset.

To turer

Begge lag holdt bra kontroll på defensiven, og det ble det ikke så mye underholdning i Oslo mandag. Det kom bare 6766 tilskuere, og en god del av dem var fra Skien.

Vålerengas publikumstekke er ikke som det var for noen sesonger siden.

VIF spiller cupkamp torsdag borte mot Faaberg. Odd får en langt kortere reise samme dag og møter skienskollega Storm.

Til helgen venter nye seriekamper. Odd spiller hjemme mot Strømsgodset. Vålerenga skal igjen ut på tur for en mandagskamp borte mot Viking.