Annonse
Alexander Søderlund og Mohamed Elyounoussi på fredagens trening før landskampen mot Makedonia lørdag.

Ute av Norges startellever

Alexander Søderlund og Jo Inge Berget sliter med skader og er ikke med fra start i privatlandskampen i fotball mot Makedonia lørdag.

Annonse
Sport

Av Steinar Bjerkmann

SKOPJE: Fredag ble den siste treningen før kampen gjennomført. Treningene i Skopje har blitt noe forstyrret av at flere spillere har vært småskadd, men landslagstrener Lars Lagerbäck sa til pressen at han er fornøyd med det han har sett på treningsfeltet.

– Jeg er fornøyd med innsatsen til spillerne. Noen småskader har det vært som har forstyrret treningene, men det har ikke vært noe problem, sa landslagssjefen.

Alexander Søderlund og Jo Inge Berget er to av dem som har slitt med skader, og Lagerbäck bekreftet fredag at duoen ikke starter kampen mot Makedonia lørdag.

– De starter ikke, kanskje kan de kan komme innpå, sa Lagerbäck.

Lagoppstillingen kan bli offentliggjort fredag kveld, og det knyttes stor spenning til om Martin Ødegaard endelig får sjansen til å vise seg fram for Lagerbäck. På spørsmål om han har følt seg presset til å bruke 18-åringen, svarte Lagerbäck at det i så fall ikke er bevisst.

– Det er som med reklame. Hvis jeg har latt meg påvirke er det ikke bevisst. Jeg tar ut den troppen jeg mener er best. Men massekommunikasjon påvirker hjernen, og jeg håper at jeg ikke har latt meg påvirke, sa landslagssjefen.

Norge møter Makedonia lørdag, mens Slovakia er motstander tirsdag. (NTB)

 

Annonse