Sport

United ville kjøpe Joshua King

Bournemouth avslo et tilbud på Joshua King fra Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær. – Han er elsket av oss, sier Eddie Howe.

– Jeg skal ikke avvise det dere har lest, men jeg vil ikke si så mye om det. Han er høyt verdsatt av oss og elsket, sa Bournemouth-manager Howe på en pressekonferanse fredag.

– Han gir oss styrke og fart, la manageren til om King.

Det er spekulert i at United var villig til å betale 325 millioner kroner for King. Nordmannen har en fortid i klubben, men var mest på utlån til andre klubber i kontraktperioden 2009-13.

King kom til Bournemouth sommeren 2015. – Vi har savnet King den tiden han har vært ute (med skade). Med en dag igjen av overgangsvinduet, er det vanskelig å finne en erstatter, sier Howe.

– Jeg elsker Josh både som spiller og menneske, og jeg vet hva Manchester United betyr for ham, så jeg forstår også hvordan han står i denne saken.

King har ikke spilt siden romjulen på grunn av en lårskade. Han skal være i god trening og nær et comeback.

Solskjær sa fredag at det ikke kommer flere spillere inn til United i dette overgangsvinduet.

Dermed er King-døren definitivt stengt i denne omgang.

Ole Gunnar Solskjær kan gi storkjøpet Bruno Fernandes sjansen allerede i lørdagens Premier League-kamp mot Wolverhampton.

Portugiseren ble formelt Manchester United-klar torsdag kveld. Han koster Solskjærs klubb over en halv milliard kroner og får trolig en sentral plass i «tierrollen» bak spissen.

– Han er i form til å spille, og han kommer til å bli involvert. Han blir med i troppen, fastslo Uniteds norske manager umiddelbart på fredagens pressekonferanse.

Mer fra Dagsavisen