Uavgjort i toppkampen

Molde og Odd spilte 2-2 på Aker Stadion i Molde i toppkampen i Eliteserien. Brann gikk på en smell hjemme mot Tromsø.

Det endte uavgjort 2-2 mellom Molde og Odd på Aker stadion i Eliteserien søndag. Molde har tatt poeng i ni strake hjemmekamper.

Gjestene tok ledelsen da Torgeir Børven scoret etter 24 minutter, men tre minutter før pause scoret Leke James for MFK. Målet gjør at 26-åringen har ti fulltreffere denne sesongen. Etter 45 minutter var stillingen 1-1.

Innbytter Eirik Hestad ga vertene ledelsen ni minutter etter sidebytte. Han ble byttet inn bare åtte minutter før. Etter 69 minutters spill utlignet Børven for bortelaget.

Etter søndagens kamp ligger Molde på førsteplass, mens Odd er på tredjeplass.

Sjokk i Bergen

Tromsø fikk med seg alle poengene da Brann ble slått 3-2 i Eliteserien i fotball søndag.

Brann tok ledelsen ved Daouda Bamba etter 22 minutters spill. Målet gjør at 24-åringen står med fem mål denne sesongen. Branns Vito Wormgoor satte ballen i eget mål.

Etter 56 minutter tok Tromsø ledelsen ved Onni Valakari, og Fitim Azemi fant nettmaskene da det var spilt en halv time i andreomgangen. Innbytter Azar Karadas reduserte for Brann ett minutt før full tid.

Brann er nummer fem, mens Tromsø ligger nå på ellevteplass.

Viking sviktet, Lillestrøm med sterk borteseier

Mushaga Bakenga trengte bare drøye 30 minutter for Ranheim før han satte inn sin første scoring for klubben. Eliteserieoppgjøret mot Viking endte 2-2 søndag.

Lillestrøm vant 2-0 over Haugesund på bortebane i Eliteserien søndag.

Lillestrøm tok ledelsen da Thomas Lehne Olsen scoret etter 64 minutters spill. Det var LSK-spissens sjuende scoring for sesongen. Innbytter Mats Haakenstad gjorde 2-0 tre minutter før slutt. Han ble byttet inn kun ni minutter tidligere.

Kristiansund slo tilbake etter tapet for Stabæk i forrige serierunde og knuste Mjøndalen 4-0 i eliteserien i fotball søndag.

I går vant Rosenborg 3-2 mot Stabæk hjemme på Lerkendal. Bunnkampem mellom Strømsgodset og Sarpsborg 08 spilles nå Drammen.