Trenerstjerne om Haaland: – Han er ideell for Liverpool

Erling Braut Haaland er koblet til Real Madrid, men den italienske trenerprofilen Fabio Capello mener den brennhete norske 19-åringen er ideell for Liverpool.

Lørdag var Haaland førstemann på scoringslista da tysk Bundesliga ble restartet etter koronapausen. Ved siden av 1-0-målet bidro han også med en målgivende pasning i 4-0-seieren over Schalke.

Etter kampen var rogalendingen på alles lepper og preget overskriftene. Et intervju der Dortmund-måltyven formulerte seg svært ordknapt bidro også til det.

Real Madrid har hyppig vært nevnt som Haaland-beiler som følge av nordmannens eventyrlige suksess i tysk fotball, og søndag kveld uttalte den spanske storklubbens tidligere trener Fabio Capello seg om Haaland til Sky Sports Italia.

Capello mener at Haaland har kvaliteter som passer vel så godt i Premier League som i spansk fotball og pekte ifølge Daily Mail ut Liverpool som en «ideell» klubb for rogalendingen.

Trenerveteranen utdypet synspunktet sitt ved å henvise til Haalands fysikk, fart og direkte spillestil. Disse kvalitetene i spann med Liverpool-manager Jürgen Klopps trenerferdigheter vil etter hans mening være en perfekt kombinasjon.