Trenerbytte hjalp ikke for Zuccarello – nytt tap på hjemmebane

Det hjalp ikke at Minnesota Wild kastet treneren. Lørdag røk Mats Zuccarello og Wild på et nytt kjedelig hjemmetap med 0-2 mot San Jose Sharks.

Bruce Boudreau fikk sparken etter at Minnesota Wild tapte hjemmeoppgjøret mot Zuccarellos gamleklubb New York Rangers torsdag. Dean Evason ble satt midlertidig inn som hovedtrener, men det så ikke ut til å ha noen umiddelbar effekt mot San Jose Sharks.

Dylan Gambrell sendte Sharks i ledelsen tre minutter inn i tredje periode. Sekunder før full tid fulgte svenske Melker Karlsson opp og fastsatte sluttresultatet med sin scoring i åpent mål.

Wild er tre poeng bak Arizona Coyotes i kampen om den siste sluttspillplassen i Western Conference. Laget har vunnet sju av sine tolv siste kamper, og tapet lørdag var det andre på rad på hjemmebane.

Mer istid for Zuccarello

Norske Mats Zuccarello virket å få litt mer istid under sin nye trener enn tilfellet var med Boudreau. Nordmannen var på isen i 16 minutter og 41 sekunder i kampen. Han fikk registrert to skuddforsøk.

Mats Zuccarello som står med 14 mål og 16 assists denne sesongens 54 kamper har derimot ikke gjort målpoeng de seks siste kampene.

Canucks neste

Neste kamp for Minnesota Wild er onsdag. Da spiller laget bortekamp mot Vancouver Canucks. Forrige gang Wild spilte mot canadierne var på hjemmebane 6. februar da de vant greit 4-2.

Etter kampen var det en selvransakende målvakt Alex Stalock som uttalte seg til pressen.

– Fra i morgen skal vi justere noen ting på trening. Vi skal se på opptak og finne ut hva som vil hjelpe oss i Vancouver, sa Stalock.