Tom Nordlie.

Tom Nordlie ny Skeid-trener

Trenerveteranen Tom Nordlie (54) har fått jobb som hovedtrener for 2.-divisjon.

Det bekreftet styreleder Erling Geir Iversen på en pressekonferanse tirsdag, melder TV 2.

Nordlie erstatter Ørjan Valla, som mandag hevdet at han føler seg dolket i ryggen av Skeid-styret. Årsaken var at klubben nærmet seg en avtale med Tom Nordlie. Nå bekreftes 54-åringen som ny trener.

Les intervju med Nordlie her: http://www.dagsavisen.no/oslo/tom-nordlie-mener-skeid-skal-vere-nest-best-i-oslo-1.720349

Nordlie har en fortid som trener i klubber som Sandnes Ulf, Fredrikstad, Lillestrøm, Viking, Start, Vålerenga og Odd. Nordlie trente sist Avaldsnes i eliteserien for kvinner.

Les også: – Et helt styre har dolket meg i ryggen

– Dolket i ryggen

Ørjan Valla har akseptert å tre til side, men føler seg likevel sveket av Skeid-ledelsen, skrev Dagsavisen mandag.

– Jeg føler meg ført bak lyset av styret. Jeg føler meg dolket i ryggen. De har jobbet med denne prosessen uten å informere meg, sa Valla til avisen.

Valla uttalte til avisen at han hadde en avtale om å lede Skeid fram til 31. oktober. Han berettet videre at han og klubben hadde en avtale om at en ny trener skulle komme inn til 2017-sesongen, ikke allerede nå.

– Ansettelsen av Ørjan Valla var midlertidig. Avtalen var at Valla skulle tre til side når vi fikk på plass ny hovedtrener, sa styreleder Erling Geir Iversen til Nordre Aker Budstikke mandag.

Kommentar: Leicester-gullet er en seier over kapitalismen

Ønsker ny trener velkommen

Det er altså Valla sterkt uenig i.

– Det er ikke riktig, sa han til Dagsavisen og tilføyde: – Det er aldri OK at folk går bak ryggen på en. Det er mange kritikkverdige forhold her. Men jeg trekker meg rolig ut, i respekt for klubben og spillerne.

Sent mandag skrev Valla følgende på sin Twitter-konto :

– Jeg har oppfordret klubb, spillere og supportere til å ta vel imot ny trener i Skeid. Klubben vil alltid være viktigere enn enkeltpersoner. Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger.

Skeid ligger på 4.-plass i 2. divisjon (avdeling 1) etter fire serierunder. Laget har tatt sju poeng. Tromsdalen topper tabellen med 12.

(NTB)