OL i Tokyo

Hovland slår ut med Smith og Higgo i OL

Viktor Hovland slår ut med Cameron Smith og Garrick Higgo i OL-turneringen i golf, Kristian Krogh Johannessen med Adrian Meronk og Gunn Charoenkul.

Golfspiller Viktor Hovland under pressekonferansen på Kasumigaseki Country Club i Tokyo, Japan i forbindelse med OL Tokyo 2021 tirsdag.

Hovland slår ut 03.14 torsdag norsk tid og 01.14 fredag. Nordmannen, som er nummer elleve på verdensrankingen, skal gå sammen med australske Smith (28 i verden) og sørafrikanske Higgo (41) de to første dagene.

Hovland regnes som en av de største favorittene til å vinne OL-gull. Han er av nyhetsbyrået AFP plukket ut som en av fem spillere å holde et øye med. De fire andre er Collin Morikawa, Hideki Matsuyama, Rory McIlroy og Justin Thomas.

Nevnte McIlroy og Morikawa slår ut sammen med Im Sung-jae fra Sør-Korea. Patrick Reed, som kom inn og erstattet koronasmittede Bryson DeChambeau, slår ut med Tommy Fleetwood og Shane Lowry.

Kristian Krogh Johannessen slår ut 02.14 torsdag og 04.09 fredag, sammen med Meronk fra Polen og Chroenkul fra Thailand.