Tidligere VIF-spiller første målscorer etter viruspausen

Norske Vajebah Sakor scoret det første målet da mesterskapsspillet i gresk fotball startet etter viruspausen, men hans OFI måtte se seg slått 3-1 av Aris.

Sakor startet på sentral midtbane for gjestene i Thessaloniki, og han scoret ledermålet midtveis i første omgang. Bruno Gama utlignet før pause, mens Aris avgjorde med mål av Gama og Mihály Korhut mot slutten av kampen.

Da var Sakor byttet ut. Begge lag benyttet seg av adgangen til å bytte fem spillere.

Aris og OFI lå på de to siste plassene blant de seks lagene i mesterskapsgruppen av sluttspillet, og OFI er etter lørdagens tap alene på bunn. Både femte- og sjetteplass gir europaligakvalifisering, ettersom Panathinaikos er utestengt fra europacupene.

Den suverene serielederen Olympiakos fortsetter jakten på seriegull med bortekamp mot 2.-plasserte PAOK søndag.

Vajebah Sakor spilte i Vålerenga som gutt og som A-lagsspiller i 2016 da han var på utlån fra Juventus ungdomsavdeling. Etter det har han spilt i Sverige før ferden fortsatte til Hellas.