Straffetap for Graham Hansen og Barcelona i supercupen

Caroline Graham Hansen og hennes Barcelona-lag er uten poengtap i serien, men tapte på straffespark for Atlético Madrid i den spanske supercupens semifinale.

Den norske landslagsstjernen spilte hele kampen i Almería onsdag. Den svenske landslagskeeperen Hedvig Lindahl var tilbake i Atlético-målet etter kneskade og ble kampens store spiller. Barcelona dominerte stort, men Lindahl stengte målet.

Merel van Dongen ga Atlético ledelsen på straffespark midt i 2. omgang. Det så ut til å bli vinnermålet, men i siste minutt greide favoritten omsider å overliste Lindahl da Alexia Putellas utlignet. Etter målløse ekstraomganger vant Atlético 3-1 på straffer.

Jennifer Hermoso (stolpen), Mariona Caldentey (tverrligger) og Melanie Serrano (utenfor) misset Barcelonas tre første straffespark. Atlético misset to av sine tre første, men scoret på de to siste. Marta Torrejón scoret på Barcelonas fjerde, men det hjalp ikke.

Atlético Madrid møter Levante i lørdagens finale.