Stortap for Vålerenga2 på Høddvoll

(Hødd- Vålerenga2 4-0). Vålerenga er under streken for sluttspill i 2. divisjon etter søndagens tap på nordvestlandet.

Vålerenga reiste til Ulsteinvik uten A-lagsspillere i stallen og gikk på et stortap for hjemmelaget som fortsatt er ubeseiret på Høddvoll denne sesongen.

Med seieren er Hødd oppe på fjerdeplass på tabellen og vil melde seg på i kampen om opprykk.

Hødd styrte begivenhetene på hjemmebane og satte inn fire scoringer etter åpent spill, to i hver omgang.

Hødd tok ledelsen da VIF-forsvaret ble for nølende og ikke satte inn taklinger da Emil Solnørdal fikk pirket inn ledelsen etter snaut halvspilt omgang.

Et nytt langt Hødd-angrep ble avsluttet av Melvin Frithzell litt senere. Igjen var VIF-forsvaret avventende.

Vålerenga prøvde å løfte laget høyere etter pause, men det store bildet var at Hødd kontrollerte kampen.

20 minutter før slutt var det Elias Hoff Melkersen som satte inn kveldens vakreste scoring med et langskudd opp i vinkelen.

Det siste målet kom ved samme mann rett før slutt da han passerte hele VIF-forsvaret og fra svært skrå vinkel satte inn 4-0.

Med tapet er Vålerenga på 8. plass, mens de sju beste lagene går til sluttspill. Laget møter Moss og Alta i de to siste kampene.

KAMPAKTA

2. divisjon avdeling 1 søndag:

Hødd - Vålerenga2 4-0 (2-0)

Nye Høddvoll: 200 tilskuere.

Mål: 1-0 Emil Solnørdal (11), 2-0 Melvin Frithzell (18), 3-0 Elias Hoff Melkersen (72), 4-0 Elias Hoff Melkersen (88)

Dommer:

Gule kort: Elias Hoff Melkersen, Wachirawut Phudithip, Hødd.

Vålerengas lag: Kjetil Haug - Ousmane Diallo Toure (Martin Bech Riisnæs 61), Brede Pedersen, Brage Skaret (Fredrik Holme 46), Oskar Opsahl - Magnus Bech Riisnæs (Mathias Øfsti Bråten 46), Mathias Johnsrud Emilsen (Amel Muratovic 73), Jacob Blixt Flaten, Yasir Saad, Lukas Thorsen Håll, Seedy Jatta.

2. divisjon menn, 11. runde:

Alta – Skeid 3-1, Tromsdalen – Eidsvold Turn 2-1, Hødd – Vålerenga 2.-lag 4-0.

Spilt lørdag: Brattvåg – Florø 0-0, Senja – Fløya 1-1, Kjelsås – Kvik Halden 2-2, Moss – Fredrikstad 1-3.